Google İrlanda Ekibi Ankara Firmaları İçin Geliyor - Son Dakika
Güncel

Google İrlanda Ekibi Ankara Firmaları İçin Geliyor

Google İrlanda Ekibi Ankara Firmaları İçin Geliyor

Son dönemde yaşanan ekonomik durumlar ihracatın önemini ikiye katladı. İş dünyası da ihracat oranlarını arttırmak için dijital çözümlere yönelmeye her geçen gün daha çok önem veriyor.

17.09.2018 16:11  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu kapsamda Ankara Sanayi Odası'na bağlı ihracat yapan ve ihracat yapma potansiyeline sahip firmalar için Google ve Webolizma "Dijital Fırsatlar Etkinliği'' düzenliyor.

20 Eylül'de saat 10:00 - 15:00 arası Asora Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinliğin amacı; ASO'ya bağlı firmalara dijital dönüşümün yurtdışı ve yurtiçinde sağladığı avantajlar, dijital reklam araçlarını kullanarak yeni müşteri, ürün tanıtımı, distribütörlük ve bayilik ağı genişletme gibi konularda dijital dünyaya entegrasyonun sağlanması olacak.

GOOGLE, DİJİTAL PAZARLAMANIN EN BÜYÜK DESTEKÇİLERİNDEN

Online ortamlarda aktif geçen sürelerin uzaması ve tüketim eğilimlerinin de dijitalde şekillenmeye başlaması, her alanda olduğu gibi ticarette de yeni bir boyut kazanmaya devam ediyor. Buna bağlı olarak pazarlamacılar da dijital fırsatları kaçırmamak adına her gün gelişmeleri takip etme gereksinimi duyuyor.Özellikle Google'nin geliştirdiği araçlar ve sunduğu fırsatlar dijital pazarlamacıların en büyük yardımcıları haline geldi. Bu değişimle birlikte pazarlamacılar, tek bir tıkla dünyanın pazarlama gündemini takip edebilirlerken kendi markalarının adını da dijital dünyada artık kolayca duyurabiliyorlar.

Webolizma Ajans Başkanı Ecevit Saraç; " Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik durumdan dolayı, ajans olarak Ankaralı yatırımcılara ihracat konusunda destek olmak için bu etkinliği düzenleyeceğiz. Ülkemiz ihracatçılarına ve ekonomisine ivme kazandırmayı amaçlayarak ASO bünyesindeki tüm firmaları etkinliğe davet ediyoruz." dedi.

Etkinliğin içeriğinde günümüzde etkili olarak kullanılan ve dünyaya açılırken en kolay yol olan dijital araçlar; Google reklam araçları, Youtube reklamları kullanımı, sosyal medya reklamları, arama motoru ve mobil uyumlu web sitesi gerekliliği konusunda ASO firmaları, Google İrlanda ve Webolizma ekibi tarafından bilgilendirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Google İrlanda Ekibi Ankara Firmaları İçin Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement