Görevden Alınan Elbistan Belediye Başkanı Hakkında 200'e Yakın Dava Var - Son Dakika
Politika

Görevden Alınan Elbistan Belediye Başkanı Hakkında 200'e Yakın Dava Var

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi Belediye Başkanı Durmuş Küçük, İçişleri Bakanlığı kararı ile görevinden alındı. 2 yıl önce AK Parti'den ihraç edilen Küçük hakkında 200'e yakın dava açıldığı belirlendi.

16.11.2018 14:12  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahraman'ın Elbistan ilçesi Belediye Başkanı Durmuş Küçük, İçişleri Bakanlığı kararı ile görevinden alındı. 2 yıl önce AK Parti'den ihraç edilen Küçük hakkında 200'e yakın dava açıldığı belirlendi. Farklı konularda hakkında açılan davaların devam ettiği öğrenilen Küçük'ün, hangi davaya ilişkin olarak görevden alındığı ise öğrenilemedi.

AK PARTİ'DEN İHRAÇ EDİLDİ

Elbistan Belediye Başkanlığı görevini iki dönemdir yürüten Durmuş Küçük, 2016 yılında; '7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerinde parti programlarına kasıtlı olarak katılmama, parti aleyhinde sözlü ve fiili davranışlarda bulunmak ve AK Parti ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışlar sergilemek' suçlarıyla disiplin kurulu tarafından partiden ihraç edildi.

Görevden Alınan Elbistan Belediye Başkanı Hakkında 200'e Yakın Dava Var

HAKKINDA 200'E YAKIN DAVA AÇILDI

İçişleri Bakanlığı'nın bugün yaptığı açıklamayla görevden alınan Durmuş Küçük hakkında farklı suçlamalarla 200'e yakın dava açıldığı öğrenildi.

GÖREVDEN ALINDI

Farklı konularda hakkında açılan davaların devam ettiği öğrenilen Küçük'ün, hangi davaya ilişkin olarak görevden alındığı ise öğrenilemedi. Kahramanmaraş dışında olduğu öğrenilen Rüstem Küçük, konuya ilişkin kendisini arayanların telefonlarını ise yanıtsız bırakıyor.

Görevden Alınan Elbistan Belediye Başkanı Hakkında 200\'e Yakın Dava Var
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Görevden Alınan Elbistan Belediye Başkanı Hakkında 200'e Yakın Dava Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement