Göstericilere Polis Müdahale Etti, 7 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Göstericilere Polis Müdahale Etti, 7 Kişi Gözaltına Alındı

Göstericilere Polis Müdahale Etti, 7 Kişi Gözaltına Alındı

Irak sınırında 35 kişinin öldüğü olayı protesto etmek için Sultangazi'de toplanan bir grup, polise molotof ve taşla saldırdı.

01.01.2012 17:46

Irak sınırında 35 kişinin öldüğü olayı protesto etmek için Sultangazi'de toplanan bir grup, polise molotof ve taşla saldırdı. Polis de göstericilere biber gazı ve tazyikli suyla karşılık verdi. Güvenlik güçleriyle göstericiler arasında bir saat süren kovalamacanın sonunda 7 kişi gözaltına alındı.

İsmetpaşa Caddesi üzerinde toplanan ve aralarında BDP'lilerin de bulunuduğu bir grup Irak sınırında bombalama sonucu öldürülen 35 kişi için protesto yürüyüşü düzenledi. Yürüyüş başladıktan kısa bir süre sonra yüzleri maskeli ve poşulu bir grup, polise taşlı müdahalede bulundu. Bunun üzerine göstericilere polis müdahale etti. Polise taş ve sopalarla saldıran göstericilere güvenlik güçleri de biber gazı ve panzerlerden sıkılan tazyikli su ile karşılık verdi. Müdahale üzerine göstericiler ara sokaklara kaçıştı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle göstericiler arasında kovalamaca yaşandı. Göstericiler ara sokaklarda polise molotoflu saldırıda da bulundu. Polisle göstericiler arasındaki yaşanan arbededen vatandaş da zarar gördü. Bazı vatandaşlar biber gazından rahatsızlanırken bazı vatandaşların da otomobilleri ve işyerlerinin camları kırıldı.

Yaklaşık bir saat süren arbedenin sonunda 7 kişi gözaltına alındı. - İstanbul/ Gaziosmanpaşa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göstericilere Polis Müdahale Etti, 7 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement