Gripin Konseri Çevko Desteği ile 30 Kasım'da Eskişehir'de! - Son Dakika
Kültür Sanat

Gripin Konseri Çevko Desteği ile 30 Kasım'da Eskişehir'de!

Gripin; 30 Kasım tarihinde, Eskişehir Leman Kültür Merkezi 2.Kat'ta , Eskişehirli müzikseverlerle bir araya gelecek.

26.11.2014 09:33

Müzikal anlamdaki başarılarının yanı sıra Türkiye'nin en çevreci gruplarından biri olarak kabul edilen Gripin, 2014 yılının başından bu yana ÇEVKO Vakfı ile geri dönüşüm alanında hayata geçirdiği çalışmalarla, Türkiye'deki çevre koruma bilincinin artırılması konusunda önemli çalışmalara imza atıyor.

Eskişehir Konseri'nde Gripin çevre bilincine de seslenecek!

Gripin, ÇEVKO ile gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında 30 Kasım 2014 Pazar günü, saat 17:00'de Eskişehirli hayranları ile buluşacak. Eskişehir Leman Kültür Merkezi 2.kat'ta 800'e yakın müzikseverin katılımıyla gerçekleşecek konserde de tıpkı daha öncekilerde olduğu gibi geri dönüşüm konusuna dikkat çekilerek, özellikle genç kuşağın çevre bilinci konusundaki farkındalığının artırılması planlanıyor.

ÇEVKO ile birlikte özellikle genç kuşağın çevre bilinci konusundaki farkındalığını artırmayı hedefleyen Gripin'in konser alanına ambalaj atıkları ile gelen izleyiciler, kapıdaki geri dönüşüm kutularına atıkları bıraktıklarında konsere giriş biletlerini almaya hak kazanacaklar.

Konserlerde 5 ton ambalaj atığı toplandı!

İlk olarak ÇEVKO'nun ünlü yönetmen Kemal Başbuğ tarafından çekilen, gönüllülük esasına dayalı kamu spotunda da rol alan Gripin üyeleri, vakıf için "klip tadında" bir filme imza atmış, Toprak Sergen'in seslendirmesiyle de kamuoyu tarafından hayli beğenilen bir çalışma hazırlamıştı.

Bahar aylarında Koçfest kapsamında çeşitli illerde sahne alan başarılı grup, ÇEVKO'nun sahne çevresine yerleştirilen geri dönüşüm kutuları sayesinde 5 ton ambalaj atığı toplanmasına neden olarak, 17 ağacın kesilmesini önlemiş, 161 ton fosil yakıttan, 27 metreküp sudan tasarruf edilmesini sağlamıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Gripin Konseri Çevko Desteği ile 30 Kasım'da Eskişehir'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement