Gün Batarken Filmi - Son Dakika
Güncel

Gün Batarken Filmi

Gün Batarken Filmi

Gün Batarken filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Gün Batarken filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

05.07.2011 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

After the Sunset profesyonel hırsızların kralı olarak bilinen Max Burdett (Pierce Brosnan) ve güzel suç ortağı Lola’nın (Salma Hayek) emekliliklerini ilan ederek Bahamalar’daki Cennet adasına gitmeleriyle başlar... Bu mesleğe veda ettiklerini herkese duyuracakları son ve büyük vurgunları Napolyon elması ile maddi geleceklerini garanti altına alacak ve suç kariyerlerini geride bırakacaklardır.

FBI Ajanı Stan (Woody Harrelson), son yedi yılını bir köpek gibi Max’in peşinde onu yakalamaya çalışarak geçirmiştir. Ve tabii ki bu yetenekli ikilinin işi bırakacağına ve emekli olacağına inanmamaktadır. Onların üçüncü Napolyon elması peşinde olduklarını düşünmektedir. Napolyon’un kılıcından çalınan bu birbirinin benzeri üç elmasın her birinin yaklaşık değeri 70 milyon dolardır. Elmasın bir tur gemisi ile sergilenmek üzere Cennet adasına geldiğini duyan Stan bu kex Max ve Lola’yı yakalamayı kişisel bir sorun haline getirmiş ve elmasın ardından Cennet adasının yolunu tutmuştur.

Bu iki düşman cennetin ta kendisinde karşılaştıklarında ise Max bu kez Stan’e dost elini uzatarak bu güzel adanın nimetlerinden faydalanması için yardımcı olur... Stan ise Karayip tarzı hayata alışmakta hiç de zorluk çekmemiştir.

Acaba bu ezeli iki düşman arkadaş olabilecekler mi? Belki Max ve Lola’nın aklında kötü bir plan yoktur? Ama belki de vardır? Belki gerçekten emekli olmuşlardır? Güneş batarken son Napolyon elması da ortadan yok olmuştur...

Yönetmen:

Senaryo: Craig Rosenberg, Paul Zbyszewski, Paul Zbyszewski, Brett Ratner

Oyuncular: Naomie Harris, Don Cheadle, Woody Harrelson, Salma Hayek, Pierce Brosnan

Filmin Türü: Macera, Aksiyon,

Orijinal Adı: After the Sunset

Yapımcı Firma: New Line Cinema [us]

Yapım Yılı: 2004

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 97 dk.

Resmi Sitesi: http://www.afterthesunset.com/

Dağıtıcı Firma: Özen Film

Vizyon Tarihi: 22.04.2005

Son Dakika Güncel Gün Batarken Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement