Gündüz Vassaf'ın Gayriresmi Portresi - Son Dakika
Güncel

Gündüz Vassaf'ın Gayriresmi Portresi

Gündüz Vassaf\'ın Gayriresmi Portresi

Yapı Kredi Kültür Merkezi'nin düzenlediği "Beyoğlu Edebiyat Matineleri" hız kesmeden devam ediyor.

22.02.2013 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

27 Şubat Çarşamba günü, saat 18.30'da, ANAMED'de gerçekleşecek söyleşide Gündüz Vassaf "gayriresmi portresi"yle okurlarının karşısına çıkıyor.

Yapı Kredi Kültür Merkezi "Beyoğlu Edebiyat Matineleri" kapsamındaki edebiyat söyleşilerine devam ediyor. Her ay, ayın son Çarşamba'sı gerçekleştirilen "Yazarın Gayriresmi Portresi" adlı söyleşi dizisinde gazeteci-yazar Sibel Oral ve Elif Tanrıyar Amin Maalouf'tan, Janet Frame'e, Mehmet Erte'den Ian McEwan'a kadar edebiyat dünyasından yerli ve yabancı pek çok ismi konu ediyor.

"Yazarın Gayriresmi Portresi" bu kez yine çok özel bir ismi ağırlıyor; yazar ve psikolog Gündüz Vassaf gayriresmi portresiyle okurlarının karşısına çıkıyor. Cennetin Dibi ve Cehenneme Övgü gibi kitaplarıyla düzyazının ve düşüncenin kâğıt üzerindeki aksinin çıtasını bir hayli yükselten Gündüz Vassaf, yakın zamanda Yapı Kredi Yayınları'ndan çıkacak yeni kitabıyla ilgili çok özel detayları da meraklılarıyla paylaşacak.

Yeni kitabı Mostari – Bir Köprü Bekçisinin Günlüğü Vassaf'ın Mostar'da geçirdiği ayları ve her gün ziyaret ederek Mostar Köprüsü'nü anlattığı şiirsel bir kitap... Henüz raflarda yerini almadan söyleşide kitapla ilgili çok özel ayrıntıları bizzat Vassaf'ın kendisinden dinleme fırsatı sunan söyleşi 27 Şubat Çarşamba günü, saat 18.30'da, ANAMED'de (Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi) gerçekleşecek.

27 Şubat Çarşamba

Söyleşi

"Yazarın Gayriresmi Portresi" – Gündüz Vassaf

Yönetenler: Sibel Oral, Elif Tanrıyar

Konuşmacı: Gündüz Vassaf

Yer: Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi, saat: 18.30

(ANAMED, Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi Konferans Salonu, İstiklâl Cad., No:181, Merkez Han, Beyoğlu)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gündüz Vassaf'ın Gayriresmi Portresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement