Güneysu Kaymakamlığının Köy Buluşmaları - Son Dakika
Yerel

Güneysu Kaymakamlığının Köy Buluşmaları

Güneysu Kaymakamlığının Köy Buluşmaları

Güneysu Kaymakamlığınca başlatılan köy buluşmaları devam ediyor.

07.08.2014 16:10

Güneysu Kaymakamlığınca başlatılan köy buluşmaları devam ediyor.

Çamlıca Köyü Arapdüzü mevkisinde düzenlenen programa, Kaymakam Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Halil Turan, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Ali Çakır, İl Genel Meclisi üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Çiçek, dayanışma buluşmalarının her geçen gün meyvesini vermeye devam ettiğini belirterek, ilçeyi daha ileriye taşımak için elbirliği içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Buluşmalarda ilçe adına önemli konuların ele alındığını ifade Çiçek, şunları kaydetti:

"Bu buluşmalar Güneysu'nun bugünü ve geleceğinin daha parlak olacağının garantisidir. İlçede büyük başarılara imza attık.Bu başarıda herkesin çok büyük emeği var. İlçenin birlik ve beraberliğinin devamlılığını sağlama, ilçedeki kurumlar arası dayanışma ve kaynaşmayı sürdürme adına Güneysu buluşmaları son derece önemlidir. Aynı heyecan ve güzellikle devam etmesini diliyorum."

Belediye Başkanı Turan ise Kaymakamlık öncülüğünde başlatılan Güneysu buluşmaları sayesinde birlik ve beraberliğin önplana çıktığı belirterek, "Birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesine bu programların çok büyük katkısı olmaktadır. Bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Güneysu Kaymakamlığının Köy Buluşmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement