Güral Sapanca'da Doğayla İç İçe - Son Dakika
Güncel

Güral Sapanca'da Doğayla İç İçe

Güral Sapanca\'da Doğayla İç İçe

Güral Sapanca, kampanyalarıyla sömestir tatilinde ailelerin işini kolaylaştırıyor.

02.01.2012 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güral Sapanca Wellness & Convention, sömestir tatilinde anne babalar ve çocukları doğayla iç içe unutulmaz bir tatile davet ediyor. Tatilde çocuklar için çok çeşitli eğlence olanaklarını bir araya getiren Güral Sapanca'da uzman eğitmenlerin yer aldığı Sincap Kulüp'ün etkinlikleriyle çocuklar eğlenerek öğreniyor, doğayı keşfediyor, yeni beceriler kazanıyor ve düş dünyalarını besliyorlar. Güral Sapanca, sömestir tatilinde kayak keyfi yaşamak isteyen misafirlerini de unutmuyor. Sömestir dönemine özel olarak, otele yalnızca 20 dakika mesafedeki Kartepe'ye servis imkanı sunuluyor.

Üstelik hafta içi, hafta sonu ve tüm haftayı kapsayan üç farklı kampanyasıyla da çocuklu ailelerin işini kolaylaştırıyor…

Türkiye'nin ilk wellness oteli olma özelliğine sahip, İstanbul'a 45 dakika mesafedeki Güral Sapanca Wellness & Convention, doğa ile iç içe konumu ve konforlu odaları ile sömestir döneminde keyifli bir tatil yaşatıyor. Çocuklara dopdolu ve renkli bir dünyanın kapılarını açan Güral Sapanca, anne babaların ise sakin ve huzurlu bir tatil geçirmelerini sağlıyor. Güral Sapanca Wellness&Convention, sömestir döneminde şehirden uzaklaşmak isteyen çocuklu aileleri rahatlatacak üç farklı kampanya da sunuyor. İlk kampanyayla hafta içine özel 4 gecelik konaklama paketinde yüzde 25 indirim sunulurken, cumadan pazara dek süren hafta sonu paketi ile hafta sonu kaçamaklarına göz kırpıyor. Güral Sapanca, tüm hafta dinlenmek ve eğlenmek isteyenler içinse 20 Ocak - 6 Şubat 2012 tarihleri arasında geçerli 7 gece kal, 5 gece öde paketi sunuyor.

Çocuğunuz sömestir tatilinde sıkılmasın

Güral Sapanca, sömestir tatilinde otel içinde çocuklara eğlenceli sürprizler sunuyor. Çocuklara özel Sincap Kulüp'ün uzman eğitmenleri, minikleri özel beceri ve yetenek oyunlarında bir araya getiriyor. Doğa ile iç içe açık hava etkinlikleri, en yeni elektronik ve mekanik oyunlar, enerjilerini eğlenerek atacakları tırmanma duvarı, havalara uçacakları helikopter, eğlenceli vakit geçirecekleri oyuncak arabalar ve saatli sandalye ile çocuklar, Güral Sapanca Wellness & Convention'da unutulmaz bir tatil anısına sahip oluyorlar.

Ailece kayağa gitmeye ne dersiniz?

Sömestir tatilinde kayak yapmak isteyenleri de unutmayan Güral Sapanca, misafirlerinin yararlanması için otel ve Kartepe arasında gün içerisinde servis hizmeti veriyor. Böylece otele yalnızca 20 dakikada bulunan Kartepe'de kayak keyfi Güral Sapanca'nın konforuyla birleşiyor.

Güral Sapanca Wellness & Convention, sömestr dönemine özel avantajlı paket fiyatlarıyla cazip bir tatil fırsatı sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Güral Sapanca'da Doğayla İç İçe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement