Güven-Tur Başkanı Parmaksızoğlu'nun Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Güven-Tur Başkanı Parmaksızoğlu'nun Açıklaması

Kastamonu SS Güven-Tur Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Salih Parmaksızoğlu, genel kurul toplantılarının zamanında yapılacağını söyledi.

15.01.2012 15:45

Kastamonu SS Güven-Tur Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Salih Parmaksızoğlu, genel kurul toplantılarının zamanında yapılacağını söyledi.

Basın toplantısı düzenleyen Parmaksızoğlu, Güven-Tur'un eski başkanı Yusuf Öz'ün çeşitli açıklamalarda bulunduğunu anımsatarak, üyelerin ve kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini ve bunun üzerine gerçekleri anlatmak durumunda kaldıkları için bu toplantıyı düzenlediklerini ifade etti.

Kooperatif üyelerinin her zaman sağduyulu olduğunu dile getiren Parmaksızoğlu, şöyle konuştu:

"Emaneti kime teslim edeceklerini bilirler. Bizim söylediğimiz yalan dolan ve entrika değildir. Bizim her şeyimiz belgeye dayalıdır. Bu kardeşlerimiz kooperatife iyilik etmeyi düşünüyorlarsa, baskı yaparak, yedek yönetim kurulu üyelerini istifa ettirme gibi kooperatifi dağıtma gibi seçim varmış gibi taciz ederek, rahatsız etmesinler. Burası kimsenin dükkanı değildir. Kooperatifler kanun, nizam ve tüzükle idare edilir. Kimse bunun dışına çıkamaz. Lütfen bir tüzük alıp okusunlar. Genel kurul toplantımız her zamanki gibi zamanında yapılacaktır."

- KASTAMONU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Güven-Tur Başkanı Parmaksızoğlu'nun Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement