Dehşete düşüren görüntüler! Kendilerini uyaran güvenlik görevlisine kurşun yağdırdılar - Son Dakika
3.Sayfa

Dehşete düşüren görüntüler! Kendilerini uyaran güvenlik görevlisine kurşun yağdırdılar

Ümraniye'de Organize Sanayi Bölgesi'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Murat Kaya, deponun önünde durdukları için uyardığı iki kişi tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü. Yakalanan katil zanlıları çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

03.06.2020 15:08  Güncelleme: 00:45

Ümraniye'de Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir depoda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Murat Kaya, çalıştığı deponun önünde durdukları için uyardığı iki şüpheli tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürülmüştü. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, iki şüpheli çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

5 EL ATEŞ ETTİLER

Olay, 12 Mayıs Salı günü saat 01.45 sıralarında, Ümraniye Dudullu Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir deponun önünde meydana geldi.

Aynı gece önceki saatlerde depo önüne araçla gelip bekleyen iki kişi, deponun güvenliğinden sorumlu özel güvenlik görevlisi Murat Kaya ve diğer görevliler tarafından uyarıldı. Uyarının ardından oradan ayrılan şahıslar, bir süre sonra aynı araçla tekrar deponun önüne geldi ve daha önce kendilerini uyaran güvenlik görevlisi Murat Kaya'nın üzerine 5 el ateş ederek otomobille oradan uzaklaştı. Kaya'nın mesai arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı haldeki Kaya'yı ambulansla Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Özel güvenlik görevlisi Murat Kaya, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Dehşete düşüren görüntüler! Kendilerini uyaran güvenlik görevlisine kurşun yağdırdılar

SUÇ ALETİYLE BİRLİKTE YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Büro Amirliğine bağlı ekiplerin Murat Kaya'nın öldürülmesi olayıyla ilgili çalışmaları neticesinde şüpheliler Kartal'da bir adreste suç aletiyle birlikte kıskıvrak yakalandı. Polisin gözaltına aldığı iki kişi Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Katil zanlılarından Taha B. (26)'nın Uyuşturucu, Kasten yaralama, Hırsızlık, Tehdit; Denizcan A. (26)'nın ise Uyuşturucu, Mukavemet gibi suçlardan emniyette kayıtları olduğu öğrenildi. Şüpheliler, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan iki katil zanlısı tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Dehşete düşüren görüntüler! Kendilerini uyaran güvenlik görevlisine kurşun yağdırdılar

O ANLAR GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Öte yandan güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin plakası olmayan beyaz renkli lüks bir araçla olay yerine geldikleri, güvenlik görevlisi Murat Kaya'ya ateş edip kaçtıkları, Kaya'nın da can havliyle kendini kurtarmak için kulübenin arkasına doğru gittiği görüldü. Görüntülerin devamında ise, yaralı haldeki Kaya'nın sedyeyle olay yerine gelen ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldüğü izlendi.

Dehşete düşüren görüntüler! Kendilerini uyaran güvenlik görevlisine kurşun yağdırdılar
Dehşete düşüren görüntüler! Kendilerini uyaran güvenlik görevlisine kurşun yağdırdılar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Dehşete düşüren görüntüler! Kendilerini uyaran güvenlik görevlisine kurşun yağdırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • Digorlu Mahmut : 2500 lira maaş alıyor bu güvenlikler ve zerre değer verilmiyor kendilerine, herkes evinde yatarken onlar malı mülkü koruyor, şu adama yazık gğnah değil mi? Eyy patronlar güvenliklere hakkını verin hep cebe hep cebe yapmayın ayıp ayıp, ALLAH rahmet eylesin. 23 1 Yanıtla
  • Erce: Yazık cok yazık iste idamlik cisimler 23 0 Yanıtla
  • Judge: Bu ülkede yaşayan o kadar serseri varki o kadar aile terbiyesi almamış insan varki. Bu insanları tanımak hicde zor değil. bu tür suç kaydı olanlara bakın yada serserilik yapıp azgınlık yapanlara bakın yüzlerinde asla meymenet yoktur. Bu insanlarin yüzünde nur yoktur nur. Yüzünde meymenet olmayan sözde ağır abi rolü oynayanlar,sözde delikanlı olanlar kaçınız bir mazlumun derdine deva oldu yada kaçınız yaşlı bir insanı isiklarda karşıdan karşıya geçmesine yardım etti. Ağır abilik delikanlılık vurup kırma öldürme değil mazlumun zayifin safında olup insanlığa yardımcı olmaktır. Bu serseriler için idam gelmeli ve bu serseriler ve aileleri için yaşasın cehennem. 21 0 Yanıtla
  • Erce: Sebep ne la 3 17 Yanıtla
    Önce insan ol la: Beyin şart.Beyin önemli. 3 0
  • taylan : mafya dızılerını oynatan ızın verenler buyrun sıze Allah rahmet eylesın 18 0 Yanıtla
  • Koyunların sessizliği: Hayret tutuklanmişlar... 18 0 Yanıtla
  • Tarkan: İDAM böyle pislik süprüntü pislik lağım insanlar ASİLMALİ .. 12 0 Yanıtla
  • 44: Güvenlik gorevlileride devletin emniyet birimlerindendir . ONLARA da SEHİTLİK, YİPRANMA PAYİ, CALiSMA SAATLERİNDe düzenleme yapılmalı. 8 2 Yanıtla
  • Sonuç: Af çıkar serbest kalırlar. Adamların suç dosyası kamyonla taşınır ama afla çıkarlar. Ne de olsa kader mahkumu 8 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement