"Güz Yangını" Şiir Kitabına Sanat Çevrelerinden Övgü - Son Dakika
Güncel

"Güz Yangını" Şiir Kitabına Sanat Çevrelerinden Övgü

"Güz Yangını" Şiir Kitabına Sanat Çevrelerinden Övgü

Bursalı Şair-Yazar Melis Leman Tatlısu, ilk duygusal şiir kitabı "Güz Yangını" ile sanatçıların övgüsünü kazandı.

08.07.2014 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursalı Şair Melis Leman Tatlısu'nun "Güz Yangını" kitabı çıktı

İlk baskında şiir severlerin yoğun ilgiyle karşılaşan "Güz Yangını"nın imza günü hasılatı engelli bir gencin sağlığı için bağışlandı.

Henüz 19 yaşında olmasına rağmen çıkardığı ilk duygusal şiir kitabı "Güz Yangını" ile şiir severlerin ilgisiyle karşılaşan Bursalı Şair-Yazar Melis Leman Tatlısu'ya sanat çevresinde de övgü geldi. Kitabın çıktığı ilk günden buyana Kitapyurdu, İdefix ve D&R satış siteleri ile BKM raflarında yerini alan "Güz Yangını" ilk baskısında büyük ilgi gördü.

GÜZ YANGININA ÖVGÜ

Melis Leman Tatlısu, "Şiir yazmak adeta doğal bir terapi gibi ve nsanın ruhunu dinlendiriyor" dedi. "Güz Yangını" na sanat çevrelerinde de büyük ilgi geldi. Müzisyen-Şair-Yazar Murat Avcı Ozan, "Kitabın sonuna kadar okuduğum duyguların ifade ediliş şekli nedeniyle tahmin ettiğim yaşların çok gerisinde bir profille karşı karşıyayım yani. Bu genç kız, yaşından kat be kat büyük duyguları gönlünden süzerek, kalemiyle buluşturma maharetini göstermiş. Yürekten tebriklerimi iletiyorum" diyerek kitap hakkındaki düşüncelerini aktardı.

BURSA ANTOLOJİSİNDE YERİNİ ALDI

Üç bölümden oluşan ve toplamda 36 şiir bulunan Güz Yangını kitabında şairin düz yazıları, şiirleri ve anlamlı sözleri bulunuyor. Bursa şairleri antolojisinde de şiirleri yayınlanan Melis Leman Tatlısu'nun henüz yayınlanmamış bir de romanı bulunuyor. Bursalı Şair-Yazar Melis Leman Tatlısu, Güz Yangını isimli şiir kitabının imza gününde topladığı hasılatını da engelli bir gencin sağlığı için bağışladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Güz Yangını' Şiir Kitabına Sanat Çevrelerinden Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement