Güzelmansur'un Serada Ziyaret Ettiği Depremzede: "İlkel Yaşam; Haşereler Üstümüzde Geziyor, Kuyudan Su Çekiyoruz" - Son Dakika
Güncel

Güzelmansur'un Serada Ziyaret Ettiği Depremzede: "İlkel Yaşam; Haşereler Üstümüzde Geziyor, Kuyudan Su Çekiyoruz"

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, 6 Şubat depremlerinin ardından serada barınan depremzedeleri ziyaret etti. Bir depremzede, Güzelmansur’a; “Çok sıcak olduğu zaman haşereler üstümüzde geziyor. Çocuklar korkuyor, çaresizlik var. İlkel yaşam; bulaşıkları yıkamak için kuyulardan su çekiyoruz. İçme suyumuzu tedarikli kullanmaya çalışıyoruz” dedi.

01.04.2023 17:11  Güncelleme: 17:15

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, 6 Şubat depremlerinin ardından serada barınan depremzedeleri ziyaret etti. Bir depremzede, Güzelmansur'a; "Çok sıcak olduğu zaman haşereler üstümüzde geziyor. Çocuklar korkuyor, çaresizlik var. İlkel yaşam; bulaşıkları yıkamak için kuyulardan su çekiyoruz. İçme suyumuzu tedarikli kullanmaya çalışıyoruz" dedi.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay'da; 6 Şubat depremlerinin ardından serada yaşamak zorunda kalan depremzede aileleri ziyaret etti. Serada yaşam mücadelesi veren depremzede, Güzelmansur'a şunları anlattı:

"İLKEL YAŞAM; HAŞERELER ÜSTÜMÜZDE GEZİYOR, KUYUDAN SU ÇEKİYORUZ"

"Depremin üçüncü haftasına kadar yaklaşık olarak bura 20-25 aile, 300 kişiye yakın bir şekilde topluluk vardı. Çok sıcak olduğu zaman haşereler üstümüzde geziyor. Çocuklar korkuyor, biraz çaresizlik var. Ne şekil alacağımızı biz de bilmiyoruz. Dün fare gördük, yatağa çıkıyordu kovduk gitti. İlkel yaşam; bulaşıkları yıkamak için kuyulardan su çekiyoruz. İçme suyumuzu tedarikli kullanmaya çalışıyoruz."

Depremzede ailelere geçmiş olsun dileklerini ileten Güzelmansur ise şunları söyledi:

"Depremden iki ay geçmesine rağmen hala insanlarımız seranın altında 7-8 aile birleşerek yaşamlarını sürdürüyorlar. Bu soğukta ve ilkel şartlarda yaşamaya çalışıyorsunuz. Çok geçmiş olsun."

Güzelmansur\'un Serada Ziyaret Ettiği Depremzede: "İlkel Yaşam; Haşereler Üstümüzde Geziyor, Kuyudan Su Çekiyoruz"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Güzelmansur'un Serada Ziyaret Ettiği Depremzede: 'İlkel Yaşam; Haşereler Üstümüzde Geziyor, Kuyudan Su Çekiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement