Son dakika... AFYONKARAHİSAR'DA DAEŞ OPERASYONU 4 GÖZALTI - Son Dakika
Güncel

Son dakika... AFYONKARAHİSAR'DA DAEŞ OPERASYONU 4 GÖZALTI

Son dakika gelişmesine göre Afyonkarahisar'da polisin düzenlediği operasyonda, DAEŞ silahlı terör örgütü üyesi Tunuslu 2 kişi ile örgüte yardım ettiği için hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Suriye uyruklu bir kişi yakalandı.

25.10.2021 11:57  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da polisin düzenlediği operasyonda, DAEŞ silahlı terör örgütü üyesi Tunuslu 2 kişi ile örgüte yardım ettiği için hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Suriye uyruklu bir kişi yakalandı. Operasyonda evde bulunan 16 yaşındaki Suriyeli de gözaltına alındı. Operasyon anı, polis kamerasınca kaydedildi.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'nün DAEŞ terör örgütünün deşifresine yönelik İstihbarat Şube Müdürlüğü ve TEM Şube Müdürlüğü tarafından yürüttüğü çalışma kapsamında, örgüt üyelerinin bulunduğu evler tespit edildi. Cumhuriyet Başsavcılığınca verilen arama kararı sonrası düzenlenen operasyonda, Tunus uyruklu Moez Alouani ile Ahmed Aladani örgüt üyesi olma suçundan yakalandı. Evde yapılan aramada hakkında Konya Ağır Ceza Mahkemesi İlamat Masasınca hakkında 'Örgüte Bilerek İsteyerek Yardım Etmek' suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Suriye uyruklu Abdülhekim El Bekro ile ikametteki şüpheli A.E.H.(16) yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin, TEM Şube Müdürlüğü tarafından sorgusu devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün operasyon anına yönelik paylaştığı görüntülerde, polisler evin kapısını koçbaşı ile kırıp, içeri girdikten sonra, şüphelileri yakalayıp, sağlık kontrolü için hastaneye götürmesi yer alıyor. Operasyonda şüphelilerden birinin, polis içeri girdiği sırada üzerini giymeye çalıştığı, diğerlerinin de yataklarında uyurken yakalandığı gözlendi.

Son dakika... AFYONKARAHİSAR\'DA DAEŞ OPERASYONU 4 GÖZALTI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika... AFYONKARAHİSAR'DA DAEŞ OPERASYONU 4 GÖZALTI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement