Haftalık Burç Yorumları(10-16 Eylül 2018) - Son Dakika
Astroloji

Haftalık Burç Yorumları(10-16 Eylül 2018)

Haftalık Burç Yorumları(10-16 Eylül 2018)

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu yorumladı.

10.09.2018 16:36  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOÇ:Yeni bir işe başlayabilir, sağlığınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.Hafta başında yaşayacağınız ödeme zorluklarını hafta sonu çözebilirsiniz.İletişim ve ticaret için şans var.

BOĞA:İşle veya sağlıkla ilgili konularda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.Çarşambadan itibarençocuklarla ilgilenebilir, sosyalleşebilirsiniz.Hafta sonuna doğru iş ve sağlıkla ilgili konularda sorunlar çözülebilir.

İKİZLER:Eşten veya ortaktan gelen para ile yüzünüz gülebilir.Hafta sonuna doğru eviniz ve aileniz ana temanız olabilir.Kardeşler ve yakın çevrenizle ilgilenmeniz iyi olacak.

YENGEÇ:Aileniz ve yuvanızla ilgili işler konusunda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.Sosyal çevrenizle, sevgili veya çocuğunuz arasında kalabilirsiniz.Kemikler ile ilgili kaza ve sakatlanmalara karşı dikkat.

ASLAN:Emeklerinizin karşılığı olan bir kazanç elinize geçebilir.Sağlık ve iş konularında sosyal çevrenizden zarar görebilirsiniz.Aileniz her konuda yanınızda ve size destek olacaklar.

BAŞAK:Burcunuzda ve evinizde gerçekleşen yeni ay en olumlu sizi etkileyecek.Ticaret, iş ve sağlık konularında oldukça şanslı ve keyifli bir hafta sizi bekliyor.Tadını çıkarın.

TERAZİ:Kendinizi ruhen hapsolmuş gibi hissedebilirsiniz.Elinize geçen kazançlarınızı, ani çıkan giderler için kullanmak zorunda kalabilirsiniz.Hafta sonuna doğru rahat bir nefes alacaksınız.

AKREP:Eşiniz veya ortağınızdan gelecek maddi şanslar yüzünüzü güldürebilir.Sosyal çevrenizle ilgilenmeniz, çocuğunuz veya sevgilinizle gerginliklere yol açabilir.Kariyer için şans sizden yana.

YAY:Kariyerinizde başarıya odaklı, güzel bir hafta.Kazançlarınızın elinize geçmesiyle ilgili gecikmeler yaşamanız olası, ancak o para gelecek.Yurt dışı ticaret ve hukuki konularda da başarı şansı var.

OĞLAK:Alacak-verecek konularında denge konusunda hayal kırıklığı olabilir.Kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler olabilir.Yakın çevrede dedikodulara karşı temkinli olmakta fayda var.

KOVA:Geçmişte yapılan yanlışların su yüzüne çıkması mümkün.Eşiniz veya ortağınız ile ilgili konularda yanılmalar olabilir.Bu sözlü iletişimde de sorunlar ve yaralayıcı etkiler yaşatabilir.

BALIK:Bu hafta fazlaca hayaller kurabilirsiniz.Ancak aldanmaya karşı dikkatli olmakta yarar var.Haftanın ikinci yarısında iş ve sağlık konularına yoğunlaşabilirsiniz.Bu da zorlayıcı olabilir.

Son Dakika Astroloji Haftalık Burç Yorumları(10-16 Eylül 2018) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement