Hakan Altun'un yeni aşkı Gonca Vuslateri'nin aşk defteri hayli kabarık! - Son Dakika
Magazin

Hakan Altun'un yeni aşkı Gonca Vuslateri'nin aşk defteri hayli kabarık!

Hakan Altun\'un yeni aşkı Gonca Vuslateri\'nin aşk defteri hayli kabarık!

Gonca Vuslateri (34) ile Hakan Altun'un (48) as¸k yas¸adıgˆı iddiası magazin gu¨ndemine bomba gibi du¨s¸mu¨s¸tu¨. Gonca Vuslateri, yaptığı açıklamayla Hakan Altun ile aşk yaşadığını doğruladı. Sürpriz aşk sonrası akıllara Gonca Vuslateri'nin kabarık aşk defteri geldi. İşte Gonca Vuslateri ile aşk yaşamış ünlü isimler...

25.11.2020 17:06  Güncelleme: 17:16

Geçtiğimiz aylarda adı Ajda Pekkan ile anılan 48 yaşındaki Hakan Altun'un bu sefer de 34 yaşındaki oyuncu Gonca Vuslateri ile yakınlaştığı öne& ; sürüldü. Aşklarıyla gündeme bomba gibi düşen çiftten Gonca Vuslateri sessizliğini bozdu.

Söylemezsem Olmaz programına açıklama yapan Gonca Vuslateri, hakkındaki aşk iddiaları için " Urla'da bir film çekimindeyim. Çok mutluyum, mutluyuz" açıklamasını yaparak ilişki yaşadıklarını doğruladı. Hakan Altun ise konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Peki Gonca Vuslateri geçmişte kimlerle aşk yaşadı?& ;İşte Gonca Vuslateri'nin basına yansıyan ilişkileri...

Gonca Vuslateri, 2011-2013 yılları arasında fotoğrafçı Mehmet Turgut ile aşk yaşadı. Vuslateri ve Turgut ayrıldıktan sonra dost kaldı.

Ünlü oyuncu, 2015 yılında Sheldon Miller adında bir Amerikalı ile birlikte oldu.

Gonca Vuslateri, 2016 yılında ses mühendisi Edip Burak Ertoğan ile evlendi. Ünlü oyuncunun bu evliliği yalnızca 2.5 yıl sürdü.

Ünlü oyuncu, 2019 yılında gazeteci Uğur Mumcu'nun oğlu Özgür Mumcu ile kısa süreli bir aşk yaşadı.

Vuslateri, Özgür Mumcu'dan ayrıldıktan sonra Mertcan Bilgin ile birliktelik yaşadı. Güzel oyuncu, şimdilerde ünlü sanatçı Hakan Altun ile birliktelik yaşıyor.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Hakan Altun'un yeni aşkı Gonca Vuslateri'nin aşk defteri hayli kabarık! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement