Halk Otobüsleri Derneği'nden Elazığspora Yardım - Son Dakika
Güncel

Halk Otobüsleri Derneği'nden Elazığspora Yardım

Halk Otobüsleri Derneği\'nden Elazığspora Yardım

Elazığ Belediyesi Halk Otobüsleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Elazığspora 15.000 TL nakdi yardımda bulundu.

18.10.2011 23:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk Otobüsleri Dernek Başkanı Mehmet Tosun, Elazığ Belediyesi Başkan Vekili Atik Birici'yi makamında ziyaret ederek, Elazığspor Başkanı Akın Şatıroğluna iletilmek üzere nakdi yardımı Başkan Vekili Birici'ye sundu.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete, Dernek Saymanı Vedat Kara, Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürü Sedat Deveci ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan'da katıldı.

Halk Otobüsleri Dernek Başkanı Mehmet Tosun şehrin marka değerini artıran Elazığspora ellerinden geldiğince yardım yapacaklarını söyleyerek açıklamasında şunları ifade etti:

"Elazığsporun bu hafta Boluspor ile yapacağı deplasman maçının ulaşım giderlerini üstlendik. Takımımız her zaman için bizlerin gözbebeğidir. Dernek üyelerimizin aldığı kararla nakdi 15.000 TL'lik yardımı Başkan Vekilimiz Atik Birici'ye takdim ettik. Kendileri de Kulüp Başkanımız Akın Şatıroğlu'na bu yardımı iletecekler. Takımımızın her zaman yanında olduğumuzu ifade ederek bundan sonra da aynı güzellikleri sunacağımızı belirtmek istiyorum."

Elazığ Belediyesi Başkan Vekili Atik Birici ise Halk Otobüsleri Derneği'nin bu yardımının takdire şayan olduğunu belirterek açıklamasında şunları söyledi:

"Elazığsporumuzun bu hafta deplasmanda oynayacağı Boluspor karşılaşmasının ulaşım giderlerini Halk Otobüsleri Derneğimiz üstlendi. Öncelikle Dernek Başkanı Mehmet Tosun ile Dernek yönetimine teşekkür ediyorum. Takımın şu andaki hali gerçekten çok güzel. Bizler Elazığsporumuza sahip çıktıkça şehrimizin marka değeri daha çok artacak. Takımın yanında olan tüm hemşerilerimize en içten dileklerimle saygılarımı sunuyorum.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Halk Otobüsleri Derneği'nden Elazığspora Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement