Halk Oylaması - Son Dakika
Yerel

Halk Oylaması

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Referandum Sonucu Ne Olursa Olsun 'Gergin Atmosferden Kurtulmak Gerektiğini' Belirtti

12.09.2010 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, referandum sonucu ne olursa olsun 'gergin atmosferden kurtulmak gerektiğini' belirtti.

Kocaoğlu ile eşi Türkegül Kocaoğlu, Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu 1128 numaralı sandıkta oylarını kullandı.

Oy kullanmaya gelen vatandaşlarla selamlaşan Kocaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, referandum sonuçlarının önemli olduğunu kaydederek şöyle dedi:

'Ancak sonuç ne olursa olsun, gergin atmosferden kurtulmak gerekiyor. Ülkenin önemli işleri 3 aydır hemen hemen boşlukta gibi. Herkesin, birlik beraberlik içerisinde, uzlaşı içerisinde, sorunların çözümüne katkıda bulunması gerekiyor. Zaten bu değişikliğin yeterli olmadığı konusunda herkes mutabık. Bir hafta, 15 gün sonra, gerçekten uzlaşı ile yapılacak bir anayasanın adımları atılır. Hiç kimse kavga gürültü patırtı istemiyor. Onun için bütün siyasilerin, halkın istemi doğrultusunda ülkeyi yönetmesi, görevini yapması bize göre en doğrusudur.'

Dünya Basketbol Şampiyonası'nda ABD ile final oynayacak (A) Milli Basketbol Takımına başarı dileyen Kocaoğlu, bir soru üzerine, takımın şampiyon olması halinde, oyuncuların isimlerinin sokaklara verilmesini düşünebileceklerini ifade etti.

(BEL-BAH-PNR) - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Halk Oylaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement