Hamdi Alkan'ın kızı, Instagram hesabından cesur mini elbiseli pozlarını paylaştı - Son Dakika
Magazin

Hamdi Alkan'ın kızı, Instagram hesabından cesur mini elbiseli pozlarını paylaştı

Verdiği cesur pozlarla adından söz ettiren Hamdi Alkan'ın oyuncu kızı Zeynep Alkan, bu sefer de Instagram hesabından mini elbisesiyle verdiği pozlarını paylaştı.

15.02.2020 13:18  Güncelleme: 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve dikkat çeken tavırlarıyla adından söz ettiren Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'ın göğüs dekolteli mini elbiseli pozlarına beğeni yağdı.

CAM KENARINDA CESUR POZLAR VERDİ

Eğitimine yurt dışında devam eden ve geçtiğimiz aylarda sinema filmi Kırk Yalan'da rol alan Zeynep Alkan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün sırt dekolteli elbisesiyle poz veren Alkan, bu sefer de göğüs dekolteli mini elbisesiyle cam kenarında poz verdi.

Hamdi Alkan'ın kızı, Instagram hesabından cesur mini elbiseli pozlarını paylaştı

İÇ ÇAMAŞIRINI GÖSTERMİŞTİ

Instagram hesabında 538 bin takipçisi bulunan 21 yaşındaki güzel oyuncu, Youtube'da katıldığı "Doğruluk mu Cesaret mi" programında gelen "İç çamaşırın ne renk?" sorusunu, ayağa kalkıp iç çamaşırını göstermişti.

Hamdi Alkan'ın kızı, Instagram hesabından cesur mini elbiseli pozlarını paylaştı

ZEYNEP ALKAN KİMDİR?

Zeynep Alkan, 26 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Hataylı olan Zeynep, Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızıdır. Zeynep'in Ayşe adında bir kız kardeşi bulunuyor. 12 yaşındayken bazı tiyatro oyunlarında rol alan Zeynep Alkan, 2 yıl Kadıköy Devlet Konservatuarında yarı zamanlı viyola eğitimi aldı. Alkan hayatına eğitimi tamamlamak için gittiği yurt dışında geçiriyor.

Hamdi Alkan'ın kızı, Instagram hesabından cesur mini elbiseli pozlarını paylaştı
Hamdi Alkan'ın kızı, Instagram hesabından cesur mini elbiseli pozlarını paylaştı
Hamdi Alkan\'ın kızı, Instagram hesabından cesur mini elbiseli pozlarını paylaştı

Son Dakika Magazin Hamdi Alkan'ın kızı, Instagram hesabından cesur mini elbiseli pozlarını paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • Osmanli: Yobaz kelimeyi osmanli lugatinabak yobaz allahini bilmiyen vatan sevgisi olmıyan senin gibi soyunmayı medeniyet sananlar yobazdır soyunmak ahlaktan yoksunluk demek acziyet demektir çaresizlik demektir 24 2 Yanıtla
  • Funda: Uygar olmanın önemli koşullarından biri açılmaktır. Kapanmak yobazlıktır. 6 16 Yanıtla
    ömer: her tarafını göstermek uygarlık mı ? ne zamandan beri 30 1
  • Yolcu: Bana çarşaf ne kadar itici geliyorsa aynı şekilde bu derece açılıp saçılmakta abes itici geliyor. Ne çarşaflı ile ne de bunun gibi fazla açık saçık ile yolda bile yürümem... 13 5 Yanıtla
    cezene: biraz değişiksin sen o zaman 3 4 seferi: ama eşini koluna takip diskoda, barda oynatabilirsin. 1 4 Yolcu: Seferi çarşaf dedim çarşaf Abdülhamit de çarşafı yasaklamıştı bakınız google :) 2 2 Yolcu: Sen önce git biraz adamlık ögren yorumları milletin eşine kızına getirme önce insan ol terbiyeli ol sonra dini konuları konuş... 2 2 seferi : abdulhamid, yasaklı diye laf mı atcan, illede çarşaf demiyorum, her türlü kapanmak iyidir. açılmaktan hemde binkez 2 0
  • asd: Instagram kızların poz verip şahsi şovlarını yaptığı bir platforma dönmüş 11 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement