Hamdibey Kayaspor Efsane Başkan Sürücüoğlu'nu Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Hamdibey Kayaspor Efsane Başkan Sürücüoğlu'nu Unutmadı

Hamdibey Kayaspor Efsane Başkan Sürücüoğlu\'nu Unutmadı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin köklü takımlarından Hamdibey Kayaspor, efsane başkanları Ramazan Sürücüoğlu adına bir turnuva düzenledi.

30.08.2015 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin köklü takımlarından Hamdibey Kayaspor, efsane başkanları Ramazan Sürücüoğlu adına bir turnuva düzenledi.

Hamdibey Kayaspor bünyesindeki Hasan Bülent Türközen Spor Tesislerinden düzenlenen turnuvada 4 takım mücadele etti.

Turnuvada Hamdibey Kayaspor'un efsane futbolcularından oluşan veteranlar takımın kendi arasında gerçekleştirdiği karşılaşma ise mahalle halkı başta olmak üzere sporseverler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Muhabirimize açıklamalarda bulunan Hamdibey Kayaspor Kulüp Başkanı Celalettin Kale amaçlarının 11 yıl önce hayatını kaybeden kulüpte uzun yıllar başkanlık görevini büyük bir başarıyla yürüten Ramazan Sürücüoğlu'nun aynı zamanda da kulübün daimi onursal başkanı olduğunu anlattı.

Düzenledikleri turnuvayla Hamdibey Kayaspor'un geçmişteki sporcularıyla yeni nesil sporcularını bir araya getirmek olduğunu ifade eden Başkan Kale, sporun kardeşlik duygularını pekiştiren yegane faktör olduğunu ve bu turnuvayla geçmiş ile gelecek asında da saygı ve sevginin hüküm sürdüğü sportif bir bağ kurmayı hedeflediklerini söyledi.

Hamdibey Kayaspor'un tarihinde bir ilk olan organizasyonun hafta sonunda yapılacak final karşılaşmalarıyla sona ereceğini kaydeden Başkan Celalettin Kale, turnuva şampiyonu olacak takıma kupa ödülü verileceğini ifade ederek, düzenledikleri turnuvayla Onursal Başkan Ramazan Sürücüoğlu'nun da adını bir kez daha yaşatmaktan da camia olarak sonsuz bir onur duyduklarını sözlerine ekledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hamdibey Kayaspor Efsane Başkan Sürücüoğlu'nu Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement