Hapse Girmekten Korkan Çiftçi, Karısına "Birazdan Geliyorum" Deyip Dağa Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Hapse Girmekten Korkan Çiftçi, Karısına "Birazdan Geliyorum" Deyip Dağa Kaçtı

Nevşehir'de yaşayan ve hukuk bürosundan '3 ay hapis cezası' mesajı alan çiftçi, eşine "Birazdan geliyorum" diyerek hapse girme korkusuyla dağa kaçtı. Dünyayla bağlantısını kesen çiftçi, 15 gün mağarada yaşadı.

24.10.2018 08:19  Güncelleme: 09:36

Nevşehir'de yaşayan ve hukuk bürosundan '3 ay hapis cezası' mesajı alan çiftçi Ahmet Kaya, eşine 'Birazdan geliyorum' diyerek hapse girme korkusuyla dağa kaçtı. Cep telefonunu kapatan, dünyayla bağlantısını kesen Kaya, mağarada yaşadığı 15 günün ardından cesaretini toplayıp teslim olmaya karar verdi. Ancak yetkililer 'Hapis yok, seni korkutmuşlar' dedi. Bu arada terk edildiğini zanneden eşi de babaevine yerleşti. Ahmet Kaya, 'O mesajla hayatımdan 15 yıl gitti' diye konuştu.

Nevşehir'de çiftçilik yapan Ahmet Kaya'yı 25 kez arayan bir hukuk bürosunun görevlileri, elektrik borcu olduğunu ve ödemesi gerektiğini söyledi. Kaya ise "Benim elektrik aboneliğim yok, borcum da olmaz" dedi.

HAPİS CEZASI MESAJI GELDİ

Bunun üzerine hukuk bürosu, "Elektrik borcunuzu ödemediğiniz için mahkemece hakkınızda 3 ay hapis cezası verilmiştir" şeklinde mesaj gönderdi. Mesajı okuyan Kaya, eşine "Birazdan geliyorum" deyip, hapse girme korkusuyla dağa çıktı.

Hapse Girmekten Korkan Çiftçi, Karısına

TEKNİK TAKİBE TAKILMAMAK İÇİN TELEFONUNU KAPATTI

Sabah Gazetesi'nden Ali Altundaş'ın haberine göre; Dizi filmlerden öğrendiği şekilde teknik takibe takılmamak için de cep telefonunu kapatan Ahmet Kaya, dünyayla bağlantısını kesti. Mağarada zor şartlarda geçirdiği 15 günün ardından cesaretini toplayıp teslim olmaya karar veren Kaya, jandarma ve polise giderek teslim olmak istedi.

"HAPİS YOK" YANITIYLA ŞOKA GİRDİ

Ancak "Hapis falan yok, seni korkutmuşlar" yanıtını aldı. Bu arada, terk edildiğini zanneden eşi, çocuklarıyla birlikte babaevine yerleşti. Yuvası dağılma noktasına gelen Kaya'nın eşi, akrabaların devreye girmesiyle evine döndü.Ahmet Kaya, "O mesajla hayatımdan 15 yıl gitti" dedi.

Hapse Girmekten Korkan Çiftçi, Karısına "Birazdan Geliyorum" Deyip Dağa Kaçtı

Son Dakika Güncel Hapse Girmekten Korkan Çiftçi, Karısına 'Birazdan Geliyorum' Deyip Dağa Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • doğu: adam diyo ki benim elektrik aboneliğim yok kaçak kullanıyorum ne cezası diyor. poliste serbest bırakıyor. bizde önümüzdeki aylarda fotoğrafını gördüğümüz adamın kullandığı elektrik faturasını ödeyeceğiz 17 2 Yanıtla
  • selim: yorumlar adamın 15 gün mağarada geçirmesi ile alakalı olmuş. peki arkadaşlar ona o asılsız mesajı atan gereksiz hukuk bürosunu kimse öpmemiş sen bu hakkı nereden alıyorsun da iki kuruş pirim alacağım diye adama aldatmaca mesaj ata biliyorsun.... 16 0 Yanıtla
  • C.D.: Eğer hapis cezası olmadığı halde yazıldıysa . Hukuk bürosundan o mesajı atan hapse girmeli fakat nerdeeeeeeeee o cezalar . vatandaşı yalan yanlış bilgilerle korkut . Vatandaşı dolandırana hırsıza ceza yokken hatta af çıkarmak için çırpınan siyasetçiler varken . Birileri şimdi güldürme beni korkutmaya da cezamı olur der. Olur da ne zaman bilmem . 12 2 Yanıtla
    Cezavar: Emsal kararlar var. İyi bir avukat sahip çıkarsa o hukuk bürosundan yüklü miktarda tazminat alır.. 4 0
  • Manavcı: Selamun Aleyküm Hayırlı Sabahlar Dilerim . 13 0 Yanıtla
  • çiğdem: vatandaşın hali allah hepimize yardım etsin 12 0 Yanıtla
  • ..: Vatandaş ın çok üstüne geliyorlar yeter artık.. 11 0 Yanıtla
  • alanyalı: 15 yıl mı 15 gün mü bi karar ver admin 1 6 Yanıtla
    alanyalı: son paragrafı okuma zahmetinde bulun bakalım senin dediğin gibi mi yoksa sadece 15 yıldan mı bahsediyor laf olsun diye yzacağına sonuna kadar okul cahil 0 1 alanyalı: 15 gün 15 yıl gibi diye tek bir cümle gösterin bana bu metinde ikinizden de özür dileyeceğim. onu bi tarafınızdan uyduran sizsiniz ot kafa ve manavgatlı kimi paragrafta 15günden kimi paragrafta 15yıldan bahsetmiş ve 15gün 15yıl gibi geldi diye tek cümle yazmamış. SANIRIM SİZ DE MAĞARADA YAŞIYORSUNUZ 0 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement