Harlequin 8 Yeni Kitapla Ağustos Ayınızı Renklendiriyor - Son Dakika
Güncel

Harlequin 8 Yeni Kitapla Ağustos Ayınızı Renklendiriyor

Harlequin 8 Yeni Kitapla Ağustos Ayınızı Renklendiriyor

Tüm dünyada milyonlarca kadına romantizm, tutku ve aşk dolu kitaplarla ulaşan Harlequin 8 yeni kitapla Ağustos ayınızı renklendiriyor..

17.07.2014 10:33  Güncelleme: 10:26

Dünyada aşk romanı kavramını baştan yaratan Harlequin Yayınları ile yazınızı en güzel aşk kitapları ile renklendirin…

Nerde yaşarsak yaşayalım hayatımızda her zaman "AŞK OLSUN" diyorsanız, romantizm hayranlarına hitap eden seri roman markası Harlequin sizi aşk ile buluşturmaya devam ediyor.

Dünyanın en güzel yerlerinde aşk dolu bir seyahate var mısınız?

Bu büyük ve global marka, dünyada sayısız bestseller çıkararak çok tanınmış, kaliteli ve ödüllü yazarları okurları ile titizlikle buluşturuyor.Aşk, tutku, ihtiras, romantizm dolu Harlequin romanları tam da ihtiyaç duyduğumuz romantizme cevap veriyor. Bu sıcacık romanlar mutlu sonları ile okurlarını yeni ve güzel ortamlara, bilinmeyen kültürlere taşıyor. Üstelik her kitapta birden fazla öykü var. Sıkılmadan okuyacağınız, kendinizi alamayacağınız tutku dolu öyküler.

Temmuz'da da aşksız kalmayın, YAZ ATEŞİ'nde üç ayrı hikaye…

Harlequin, Türkiye'de her ay 8 ayrı kitabını seçkin satış noktalarında satışa çıkarıyor. Temmuz ayında bu kitaplardan "Special Edition" serisinde üç ayrı aşk hikayesini bir kitapta bulabilirsiniz. LIZ FIELDING'den – Aşkın Dokunuşları, MIRANDA LEE'den - Çılgın Bir Macera ve MAYA BLAKE'den – Gizemli Hatıralar. Hepsi sizi farklı yerlerde geçen aşk hikayelerine hapsedecek.

Kendinizden de bir şeyler bulabileceğiniz 8 ayrı kitaptan istediğinizi seçin yaz günleriniz aşk dolu olsun.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Harlequin 8 Yeni Kitapla Ağustos Ayınızı Renklendiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement