Has Parti Antalya İl Başkanlığına Ulaş Göktaş - Son Dakika
Güncel

Has Parti Antalya İl Başkanlığına Ulaş Göktaş

Has Parti Antalya İl Başkanlığına Ulaş Göktaş

Av. Ali Aktaş'dan boşalan İl Başkanlığına Has Parti Genel Merkezi tarafından Ulaş Göktaş getirildi.

10.04.2012 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Has Parti Antalya İl Başkanlığı görevinden geçtiğimiz hafta istifa eden Av. Ali Aktaş'dan boşalan İl Başkanlığına Has Parti Genel Merkezi tarafından Ulaş Göktaş getirildi.

Has Parti Antalya İl Başkanlığında gerçekleşen toplantıda, ilçe başkanları ve partililerle buluşan yeni İl Başkanı Ulaş Göktaş; "Ali Aktaş'a görevde kaldığı süre boyunca yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Türkiye'de her siyasi fikir ve görüşten insanın bir araya toplandığı tek parti Has Partidir. Bizler milletini dinleyen ve milletin sorunlarına çözüm üreten parti olacağız. Biz ihale peşinde koşmaya değil, halka hizmet etmeye talibiz." dedi.

Göktaş konuşmasının devamında; "Amacımız Has Parti Antalya teşkilatında birlik beraberlik ortamını yeniden oluşturarak kırgınlıklara ve dargınlıklara son vermek ve mevcut sorunlara da konuşarak, uzlaşarak çözümler getirmektir. İlk önceliğimiz en kısa süre içerisinde ilçe kongrelerini gerçekleştirmektir." dedi.

Toplantıya Has Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Coşkun Erdi, Kepez İlçe Başkanı Ramazan Bahar, Konyaaltı İlçe Başkanı Haşim Uyanık, Korkuteli İlçe Başkanı Ethem Erdoğdu, Kumluca İlçe Başkanı Bilal Karagünlü ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Has Parti Antalya İl Başkanlığına Ulaş Göktaş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement