Hatay'a giden yardım tırlarının önünü kesen yağmacılar yakalandı - Son Dakika
Güncel

Hatay'a giden yardım tırlarının önünü kesen yağmacılar yakalandı

Depremin en ağır hasarı verdiği şehirler arasında olan Hatay'a yardım götüren tırın önünü kesen yağmacılar, şoförden araçta olan her şeyi vermesini istedi. Yağmacılar, "Ne varsa vereceksin. Ondan sonra gideceksin." diyerek tehdit ederken, şoför, tırda gıda malzemesi olmadığına ikna edip yoluna devam etti. Sosyal medyada tepki çeken görüntülerin ardından harekete geçen güvenlik güçleri, yağmacıları kıskıvrak yakaladı.

10.02.2023 17:16  Güncelleme: 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin en ağır hasar verdiği yerler arasında bulunan Hatay'a Türkiye'nin dört bir yanından yardım malzemesi gönderilirken, sosyal medyaya düşen görüntüler herkesi isyan ettirdi.

"BUNLAR BİZİ YAĞMALAYACAKLAR"

Hatay'ın Antakya ilçesine yardım götüren tır şoförünün önünü yağmacılar kesti. Hemen cep telefonuyla kayda giren şoförün, "Bunlar bizi yağmalayacaklar." demesi dikkat çekti.

"NE VARSA VERECEKSİN"

Yağmacılar, tırı zorla durdurarak, "Ne varsa vereceksin. Ondan sonra gideceksin. Buradan geçenleri durduruyoruz. Bize yiyecek vereceksin. Ya seve seve ya .." diyerek şoförü tehdit etti. Araçta gıda ürünü olmadığını söyleyen şoför, yağmacıları güçlükle ikna edip yoluna devam etti.

HEPSİ YAKALANDI

Görüntülerin sosyal medyada tepki çekmesinin ardından güvenlik güçleri harekete geçti. Yağmacılar, kısa süre sonra gözaltına alındı.

Hatay\'a giden yardım tırlarının önünü kesen yağmacılar yakalandı

Son Dakika Güncel Hatay'a giden yardım tırlarının önünü kesen yağmacılar yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • Nejdet Derinsu: Milyonlarca insan evlerinden olmuş insanlar perişan kimisi cenazesini bekler kimisi bir umut beklerken bu domuzlar neyin peşinde. Ya bunlar o enkazda canlı insan varmı diye arayan o akıllı köpeklere kurban olsunlar. Allahım sen bu hırsızların bu yağmacılara öyle bir acı verki hayatları boyunca kahru perişan olsunlar yarabbim. Şrfz yağmacılar 1581 26 Yanıtla Suat Caga: Helal olsun dayı oğli ?? 0 0
  • nazım arat: Fahişenin bu yagmacilardan daha onurlu biridir. Bunların kani bozuk, ahlaki, namusu, şerefi olmaz bunların, aldıkları nefes haramdir. 1150 24 Yanıtla Kader Kader: Bunlar yağmacı adı altında doğu tarafındaki teröristler bence ancak onlar silahlarla yol keser başkası cesaret edemez 2 0
  • murat atis: Bunlar insan değil. 938 12 Yanıtla
  • Oktay Bayraktaroglu: Madem ohal var vur işte ne yakalıyorsun 295 2 Yanıtla
  • Serdal Yalçınkaya: EMEKLİ BİR ASKER OLARAK SÖYLÜYORUM 99 DEPREMİNDE OLDUĞU GİBİ KESİNLİKLE VUR EMRİ ÇIKARILMALI KESİNLİKLE 269 2 Yanıtla
  • Halil Erol: Bir grup gidip orada onlarin azini burnunu kirsa ozaman daha iyi olur ornek davranis olur 259 0 Yanıtla
  • Mustafa Arı: Madem yakaladınız. O zaman o şerefsizlere merhamet etmeyin. Çok acımasız davranın. 242 4 Yanıtla
  • Özcan Kuvan: Allah rızası için öldürün bu iblisleri bakın böyle bir ortamda bile hainlik yapan bu iblislerden vatana millete hayır gelmez lütfen bunlara insan demeyin çok çoğaldı bu iblisler sayın cumhur başkanım lütfen kanun çıkarın vatanına milletine hainlik yapanlar öldürülsün. 243 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
    01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.

  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.

  • Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu
    00:48 Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde gerçekleşen kuyumcu soygununda çalınan altınlar, Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda kısa sürede bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, Giresun'un huzuru için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

  • Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı
    00:35 Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı

    Bursa İl Jandarma Komutanlığı, kentin kırsal bölgelerinde vatandaşların huzur ve güveni için uygulama gerçekleştirdi. Uygulama sonucunda çeşitli suçlardan aranan 25 kişi yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, trafik denetimlerinde 72 araç sürücüsüne toplamda 233 bin lira idari ceza kesildi ve 24 araç trafikten men edildi.


Advertisement