Hatay'da "24 Kasım Öğretmenler Hatıra Ormanı" Oluşturuldu - Son Dakika
Güncel

Hatay'da "24 Kasım Öğretmenler Hatıra Ormanı" Oluşturuldu

Hassa Orman İşletme Şefliği tarafından, ilçede görev yapan 745 öğretmenin her biri adına bir fidan dikilerek, "24 Kasım Öğretmenler Hatıra Ormanı" oluşturuldu.

20.11.2017 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hassa Orman İşletme Şefliği tarafından, ilçede görev yapan 745 öğretmenin her biri adına bir fidan dikilerek, "24 Kasım Öğretmenler Hatıra Ormanı" oluşturuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hassa Orman İşletme Şefliği organizesinde 24 Kasım Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte çam fidanı dikimi gerçekleştirildi.

Hassa Orman İşletme Şefi Mehmet Emin Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sugediği Mahallesi'ndeki Köroğlu Dağı'na ilçede görev yapan öğretmenler adına fidan diktiklerini belirtti.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nün yaklaşması münasebetiyle böyle bir hatıra ormanı oluşturmak istediklerini ifade eden Kaya, "İlçemizde görev yapan 745 öğretmenimiz için birer fidan dikiyoruz. Öğretmenlerimiz adına fıstık çamı fidanı dikerek hem doğayı ağaçlandırıyoruz hem de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı özenle yetiştirerek geleceğe hazırlayan öğretmenlerimize armağan ediyoruz. Oluşturduğumuz bu ormanın ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

İlçe müftülüğünde görev yapan İmam Hatip ve Kur'an Kursu öğreticileri kadrolarında görev yapan 85 personel adına da fidan dikimi gerçekleştirdiklerini aktaran Kaya, bölgede ağaçsız alan kalmayıncaya kadar ağaçlandırma çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Hassa İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Cafer Yıldız da düzenlenen hatıra ormanından gayet memnun olduklarını dile getirerek ilçedeki öğretmenler adına emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hatay'da '24 Kasım Öğretmenler Hatıra Ormanı' Oluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement