Son dakika haberi... Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde iş yerlerine denetim yapıldı - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi... Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde iş yerlerine denetim yapıldı

Son dakika haberine göre Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde iş yerlerine denetim yapıldı Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında gece saat 22.00'dan itibaren açık olan yerlere denetim yapıldı.

05.11.2020 00:10  Güncelleme: 01:04

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde iş yerlerine denetim yapıldı

HATAY - Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında gece saat 22.00'dan itibaren açık olan yerlere denetim yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün akşam koronavirüs tedbirleri kapsamında iş yerlerinin saat 22.00'dan sonra kapatılması kararının ardından, bugün Hatay'ın Kırıkhan ilçesi Kaymakamı Mahmuthan Arslan idaresinde iş yerlerine denetim yapıldı.

Kaymakam Mahmuthan Arslan ile beraber, ilçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç ve ilçe Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Yılmaz birlikte koronavirüs ile mücadele kapsamında tedbirlere uymayan iş yerlerine denetim yaptı. Yapılan denetimlerde, Kaymakam Arslan, sosyal mesafeye ve maske eldiven kullanılama dikkat çekti. Gece asgari düzeyde temas etmeleri ve iş yerlerinde gece saat 22.00'dan sonra satışların yasak olduğunu sadece paket servislerin yapılabileceğini ve hijyen kurallarına uyulması konularında bilgilendirmelerde bulundu.

Son dakika haberi... Hatay\'ın Kırıkhan ilçesinde iş yerlerine denetim yapıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi... Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde iş yerlerine denetim yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement