Havalimanı'nda Sami Yusuf'a Mehteranlı Karşılama Havalimanı'nda Sami Yusuf'a Mehteranlı Karşılama - Son Dakika
Güncel

Havalimanı'nda Sami Yusuf'a Mehteranlı Karşılama Havalimanı'nda Sami Yusuf'a Mehteranlı Karşılama

Havalimanı\'nda Sami Yusuf\'a Mehteranlı Karşılama Havalimanı\'nda Sami Yusuf\'a Mehteranlı Karşılama

Son albümü Salaam'ın tanıtımı için İstanbul'a gelen Azeri asıllı İngiliz sanatçı Sami Yusuf'u Atatürk Havalimanı'nda mehter takımı ve hayranları karşıladı.

31.03.2013 19:28

Son albümü Salaam'ın tanıtımı için İstanbul'a gelen Azeri asıllı İngiliz sanatçı Sami Yusuf'u Atatürk Havalimanı'nda mehter takımı ve hayranları karşıladı.

Haber - Kamera: Hüseyin ASLIYÜCE İSTANBUL - DHA

Emirates Havayolları'na ait bir uçakla saat 16.00'da Dubai'den İstanbul'a gelen sanatçı Sami Yusuf, Atatürk Havalimanı'nda hayranları tarafından çiçeklerle karşılandı. Sanatçı Sami Yusuf, Atatürk Havalimanı çıkışında kendisi için getirilen Mehter Takımı'nın seslendirdiği yeni albümünün ismi olan Salaam şarkısına da eşlik etti.

TÜRK HALKI HER ZAMAN KALBİMDE Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sami Yusuf, " Türkiye'de bulunmaktan çok mutluyum. Türk halkı her zaman benim kalbimde. Türkiye'nin her köşesindeki insanları öpüyorum. Allah onları korusun" dedi. Sami Yusuf, Salaam şarkısının Mehter Takımı tarafından seslendirmesinden çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Havalimanı'nda Sami Yusuf'a Mehteranlı Karşılama Havalimanı'nda Sami Yusuf'a Mehteranlı Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement