Hayallerini Sahneye Taşı" Projesi - Son Dakika
Kültür Sanat

Hayallerini Sahneye Taşı" Projesi

Trabzon'da, "Hayallerini Sahneye Taşı" projesi kapsamında düzenlenen skeç yarışmasında Bütünleme Grubu birinciliği elde etti.

27.02.2016 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da, "Hayallerini Sahneye Taşı" projesi kapsamında düzenlenen skeç yarışmasında Bütünleme Grubu birinciliği elde etti.

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kültürün önemli bir parçasını teşkil eden tiyatronun alt dalı olan skeç sanatının gençler arasında yaygınlaşması ve benimsenmesi amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından "Hayallerini Sahneye Taşı" projesinin hayata geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, proje çerçevesinde Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne bağlı gençlik merkezleri arasında skeç yarışması organize edildiği vurgulandı.

Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezinde gerçekleştirilen yarışmaya 8 ekibin katıldığı ifade edilerek, oyunları Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Birdal Öztürk, Sürmene Müdürü Kağan Seymen, Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Turpçu ve davetlilerin izlediği kaydedildi.

Açıklamada, jüri üyeliğini Trabzon Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Ceyhun Gen, Sezai Yılmaz ve sinema sanatçısı Seymen Aydın'ın yaptığı yarışmada birinciliği "Mutlu Son Selfisi" adlı skeç ile Bütünleme Grubu'nun kazandığı belirtildi. Cevher Grubu "Hastanede Bir Gün" adlı skeç ile ikinciliği, Sağlık Grubu ise "Pisagor" adlı skeç ile üçüncülüğü elde etti.

Birinci olan grup, Samsun'da 6-7 Nisan'da gerçekleştirilecek Karadeniz Bölge elemesinde Trabzon'u temsil edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Hayallerini Sahneye Taşı' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement