Hayatını Engelli Çocuklarına Adadı - Son Dakika
Güncel

Hayatını Engelli Çocuklarına Adadı

Adıyaman'da yaşayan Reyhan Bali, şeker hastalığına rağmen doğuştan bedensel ve zihinsel engelli üç çocuğuna zor koşullarda bakmaya çalışıyor.

27.11.2017 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da yaşayan Reyhan Bali, şeker hastalığına rağmen doğuştan bedensel ve zihinsel engelli üç çocuğuna zor koşullarda bakmaya çalışıyor.

Türkiye Petrolleri Mahallesi'nde yaşayan 43 yaşındaki anne Bali, doğuştan bedensel ve zihinsel engelli Münevver (25), Aslı (23) ve Hüseyin Bali ile yaşamını sürdürüyor.

Anne Reyhan, eşi Zeynal Bali'yi 4 yıl önce geçirdiği trafik kazasında yitirdi. Engelli üç çocuğuna tek başına bakmak zorunda kalan anne, çocuklarının her türlü günlük bakımını yapıyor.

Bali, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayatını üç engelli çocuğuna adadığını söyledi.

Şeker hastası olduğunu ve ancak tedavi için hastaneye dahi gidemediğini ifade eden Bali, şöyle konuştu:

"Çocuklarımdan dolayı dışarı çıkamıyorum. Hastalığımdan dolayı hastaneye gidemiyorum. 4 yıl önce eşimi trafik kazasında kaybettim. Yetkililerden yardım bekliyorum. Tek başıma mücadele ediyorum. Çocuklarımın her türlü ihtiyacını karşılıyorum. Çocuklarımın kolu kanadı benim. Çocuklarımı evde bırakıp dışarı çıkamıyorum. Komşular aracılığıyla ihtiyaçlarımız karşılanıyor."

Sabah uyandığında çocukları için sobayı yakıp onları yedirip içirdiğini anlatan Bali, çocuklarının bakımının oldukça ağır bir yük olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hayatını Engelli Çocuklarına Adadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement