Haybeden Gerçeküstü Aşk - Son Dakika
Güncel

Haybeden Gerçeküstü Aşk

Haybeden Gerçeküstü Aşk

Sunucu ve oyuncu Ömer Ergedik, ‘Haybeden Gerçeküstü Aşk’ isimli oyunla 1 Mayıs günü sahneye çıkıyor.

26.04.2018 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sunucu ve oyuncu Ömer Ergedik, 'Haybeden Gerçeküstü Aşk' isimli oyunla 1 Mayıs günü sahneye çıkıyor.

Sunucu ve oyuncu Ömer Ergedik, Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı 'Haybeden Gerçeküstü Aşk' isimli romantik komedi oyununda yönetmen ve oyuncu olarak sahne alacak.

Rol arkadaşı Mine Pehlivan ile beraber izleyicilere bol kahkahalı aynı zamanda da hüzünlü dakikalar yaşatacak Ergedik, sahne arkasında da oldukça kalabalık bir ekiple çalışıyor. Oyun; sadece 1 Mayıs günü, 2 seans olarak 15.00/ 19.00 saatlerinde Erzurum İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sahnelenecek.

Oyun Yönetmeni Ömer Ergedik 'Erzurum uzun zamandır özel ve ulusal bir oyun seyredemedi, izleyenleri gülme krizlerine sokacak oyun sonunda gözlerinde tipik Türk erkeğini izlemenin haklı gururunu yaşayan seyirci, salondan mutlu ayrılacak. Bir ilişkiyi başından sonuna kadar götüren kadın ve erkek, haybeden akışına bırakmış. Sergilenen aşk pek cazip değil, gerçeküstü kelimesi de var olamayan bir aşkı betimlemek için kullanıldığından yazarın amacına ulaştığını, seyrederken güldüren, çıkışında kafada soru işaretleri bırakmayan light oyun izleyicisini bekliyor" ifadelerini kullandı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Haybeden Gerçeküstü Aşk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • ICRC Başkanı: Gazze'deki Durum Tarif Edilemeyecek Kadar Kötü
    11:08 ICRC Başkanı: Gazze'deki Durum Tarif Edilemeyecek Kadar Kötü

    Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC) Başkanı Mirjana Spoljaric Egger, Gazze'deki durumun tarif edilemeyecek kadar kötü olduğunu belirterek, İsrail'in işgalci devlet olarak Gazze'deki nüfusa hizmet sağlama, bunu yapmaması halinde ise insani yardımların girişine izin verme yükümlülüğü bulunduğunu söyledi. Egger, Gazze'deki insani durumun kötüleştiğini ve özellikle çocukların en çok etkilendiğini ifade etti. ICRC'nin Gazze'de aktif olarak çalıştığını ancak daha fazla insani yardım sağlanması gerektiğini vurgulayan Egger, İsrail'in Gazze'deki Filistin halkına karşı insani hizmet sağlama veya insani yardıma izin verme yükümlülüğü taşıdığını belirtti.

  • İstanbul'da Sokakta ve Trafikte Sinirler Gerildi
    11:08 İstanbul'da Sokakta ve Trafikte Sinirler Gerildi

    İstanbul'un çeşitli ilçelerinde yaşanan olaylarda, park yeri anlaşmazlığı, kavga ve tartışmalar nedeniyle sinirler gerildi. Sarıyer'de vale ile taksi sürücüsü arasında çıkan tartışmada bıçaklı kavga yaşandı. İstiklal Caddesi'nde iki kadın arasında çıkan kavgada ise dakikalarca birbirlerinin saçını tutarak hareket edemediler. Tarlabaşı'nda ise kaldırımda tartışan iki genç birbirlerini ittirdi. Tüm bu olaylar ise vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

  • Bilecik'te Otomobil Parçaları Çalan Şüpheli Yakalandı
    11:07 Bilecik'te Otomobil Parçaları Çalan Şüpheli Yakalandı

    Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bir otomobilin çeşitli parçalarını çaldığı iddia edilen şüpheli, Vezirhan beldesinde gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, çalınan malzemeleri taktığı otomobiliyle yakalanan şüpheli hakkında yasal işlem başlattı.

  • Yüreğir Ziraat Odası Başkanı: Gıdaya Erişim Zorlaşıyor
    11:06 Yüreğir Ziraat Odası Başkanı: Gıdaya Erişim Zorlaşıyor

    Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, artan nüfus baskısının gıda üretimine olan talebi artırarak gıda fiyatlarını yükseltmekte olduğunu ve gıdaya erişimi zorlaştırdığını söyledi. Doğan, gıdaya erişimde yaşanan zorlukların başlıca nedenleri ve çözüm önerileri ile ilgili olarak da konuştu.

  • Hatay Dörtyol'da bir kafede çıkan yangın kısa sürede söndürüldü
    11:06 Hatay Dörtyol'da bir kafede çıkan yangın kısa sürede söndürüldü

    Hatay'ın Dörtyol İlçesi'ne bağlı Numune Evler Mahallesi'nde bulunan bir kafede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangın sonrası soğutma çalışması yapıldı ve herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadı. Kafede ise maddi hasar meydana geldi.

  • Emekli Polis Ahşap Eşya Yapımını Gelir Kapısına Dönüştürdü
    11:05 Emekli Polis Ahşap Eşya Yapımını Gelir Kapısına Dönüştürdü

    Mersin'de yaşayan 62 yaşındaki emekli polis Zekeriya Şimşek, emeklilik sonrası başladığı ahşap eşya yapımını gelir kaynağı haline getirdi. İlk olarak eşine ahşaptan spatula yapan Şimşek, ürünlerinin beğenilmesiyle satış yapmaya başladı. Atölyeye ihtiyaç duymadan ahşap sanatını sürdüren Şimşek, farklı ağaç türlerinden doğrama tahtası, spatula, tokmak gibi ürünler yapıyor.

  • Kütahya'da Minikler Judo Müsabakalarında Dereceye Girenler Belli Oldu
    11:05 Kütahya'da Minikler Judo Müsabakalarında Dereceye Girenler Belli Oldu

    Kütahya'da düzenlenen Minikler Okullar Arası Grup Judo Müsabakalarında, Buğlem Maran 36 kg'da 2. olurken, Taha Yasin Özdel 46 kg'da 3. ve Süleyman Yiğit 60 kg'da 3. olarak final müsabakalarına gitmeye hak kazandı. Mina Çiftçi, Elif Kaygısız ve Eymen Ozal ise 5. sırada yer aldı.

  • Van, Bitlis ve Muş'ta Kar Nedeniyle 158 Yerleşim Birimine Ulaşım Sağlanamıyor
    11:05 Van, Bitlis ve Muş'ta Kar Nedeniyle 158 Yerleşim Birimine Ulaşım Sağlanamıyor

    Van, Bitlis ve Muş illerinde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 158 yerleşim birimine ulaşım sağlanamıyor. Van'da 11 mahalle ve mezranın yolu kar ve tipi nedeniyle kapandı. Karla mücadele ekipleri yolları açmak için çalışmalara başladı. Muş'ta ise 102 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. Bitlis'te ise 45 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor. Karla mücadele ekipleri köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Van'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı ve sis etkili
    11:05 Van'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı ve sis etkili

    Van-Hakkari kara yolu üzerindeki Kurubaş Geçidi ve Güzeldere Geçidi'nde kar yağışı ve sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor. Yüksek kesimlerde başlayan yağmurun ardından sis etkili oldu ve sürücüler sis lambalarını yakarak seyretti.


Advertisement