Hayırsever Vatandaş Adilcevaz'da Cami Yaptırıyor - Son Dakika
Yerel

Hayırsever Vatandaş Adilcevaz'da Cami Yaptırıyor

Hayırsever Vatandaş Adilcevaz\'da Cami Yaptırıyor

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde ikamet eden hayırsever Mahmut Dalkıran; içerisinde taziye evi ve Kur'an kursunun bulunacağı bir cami yaptırıyor.
Caminin Temel atma törenine Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan...

21.11.2013 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde ikamet eden hayırsever Mahmut Dalkıran; içerisinde taziye evi ve Kur'an kursunun bulunacağı bir cami yaptırıyor.

Caminin Temel atma törenine Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy, Aydınlar Belediye Başkanı Bahattin Alageyik, İlçe Müftüsü Sait Dizen, çok sayıda din görevlisi ve mahalleli katıldı. Burada konuşan İlçe Müftüsü Said Dizen, Allah'ın evlerini ancak Allah'tan korkan, Ahiret gününe iman edenlerin imar edeceğini belirterek, "Değerli hemşerimizde Allah rızası için tüm masraflarını kendisi karşılamak üzere bir cami yaptırıyor. Kendisine Adilcevaz adına teşekkür ediyorum. Böyle hayırsever vatandaşlarımızın sayısının çoğalmasını temenni ediyorum" dedi.

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek ise, ilçede böyle hayırsever vatandaşların olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Bundan eminim ki en fazla mutlu olan kişi camiyi yaptıran Mahmut Dalkıran ağabeyimizdir. Ben Adilcevaz Kaymakamı olarak üzerime ne düşerse çekinmeden sizleri beklerim, Allah hayrınızı kabul etsin" dedi.

Kurban kesiminin ardından caminin temeli atılırken, Mahmut Dalkıran tarafından da davetlilere zemzem suyu, hurma ve baklava ikram edildi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayırsever Vatandaş Adilcevaz'da Cami Yaptırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement