HBB, Mütevazı Kadrosuyla Ligi Sallamaya Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

HBB, Mütevazı Kadrosuyla Ligi Sallamaya Devam Ediyor

HBB, Mütevazı Kadrosuyla Ligi Sallamaya Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 20'inci haftasında Adana ekibi ASKİ ile 13 Mart Pazartesi günü Antakya Kapalı Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.

14.03.2017 14:31

HATAY'IN MELEKLERİ, ADANA ASKİ'Yİ KONUK ETTİ

HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven, HBB Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Sait Günal ve çok sayıda taraftarın da tribünden takip ettiği mücadeleye iki takım karşılıklı sayılarla başladı.

Bahar Öztürk, Courtney Paris, Natalia Hurst, Katsıaryna Snytsına ve Tuğba Oral beşiyle maça başlayan Hatay temsilcisi ilk çeyreği 23-17 önde tamamladı. İkinci çeyrekte taraftarının da desteğin arkasına alan HBB'nin Melekleri, soyunma odasına 35-27'lik skorla önde gitti.

İkinci yarıya boyalı alanı etkili kullanarak başlayan Hatay'ın Melekleri, rakibin hücumlarını durduramayınca son çeyreğe 47-50 geride girdi.

MELEKLER SON SANİYE BASKETİYLE KAZANDI

Maçın final periyoduna pota altında bulduğu sayılarla başlayan Hatay temsilcisi, rakibin 10 sayı gerisine düşmesine rağmen maçın sonunu iyi oynayarak son saniyelerde Natalia Hurst'un bulduğu üçlük ile maçı 67-64 kazanmayı başardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HBB, Mütevazı Kadrosuyla Ligi Sallamaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement