Hendek Belediye Başkanı İnci: "Geleceğin Dünya Şampiyonları Hendek'ten Yetişecek" - Son Dakika
Yerel

Hendek Belediye Başkanı İnci: "Geleceğin Dünya Şampiyonları Hendek'ten Yetişecek"

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, geleceğin dünya şampiyonlarının Hendek'ten yetişeceğini söyledi.

02.01.2012 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, geleceğin dünya şampiyonlarının Hendek'ten yetişeceğini söyledi.

Başpınar Mahallesi'nde inşaatı devam eden spor salonunu inceleyen İnci, burada yaptığı konuşmada, vatandaşlara verdikleri sözü her zaman yerine getirdiklerini kaydetti.

Mevcut spor salonunun ihtiyaca cevap vermekten uzak olduğunu ifade eden İnci, "Bu nedenle salonumuzun aciliyeti var. Ata sporumuz olan güreşte Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonluklarımız var. Spor müsabakalarında Avrupa şampiyonlarımıza araba, dünya şampiyonlarımıza ev vererek, onları motive ediyoruz. Sporcumuzun başı ne kadar dinç olursa başarı şansı da o derece iyi olur" dedi.

"Geleceğin dünya şampiyonları Hendek'ten yetişecek" diyen İnci, spor salonunun en kısa sürede bitirilerek sporcuların hizmetine sunulacağını bildirdi.

İnci, ilçenin spor alanında başarılı olduğunu belirterek, "Böylelikle onlardan dünya şampiyonlukları istememiz bizim üzerimize bir hak olacaktır. Sporcularımıza sunduğumuz imkanlar sonucu çok daha başarılı sonuçlar alacaklarına inanıyorum" şeklinde konuştu.

2 bin 20 metre karelik alanda inşa edilen tesiste sporcuların konaklamalarını sağlamak amacıyla yatakhane, güreş antrenman salonu, bilardo, masa tenisi, satranç, kütüphane, bilgisayar ve internet salonu yer alacak.

- SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hendek Belediye Başkanı İnci: 'Geleceğin Dünya Şampiyonları Hendek'ten Yetişecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement