Hermes'den Dijital Kravatlar - Son Dakika
Güncel

Hermes'den Dijital Kravatlar

Dijital Kravatlar ve Lezzetli Makaronlar davetlileri büyüledi!

30.01.2013 14:48  Güncelleme: 14:46

Lüks kavramının tanımını değiştiren efsane marka HERMES, Fransız lüks markalarının kurduğu Colbert Komitesinin 16 – 30 Ocak tarihleri arasında Istanbul'da gerçekleştirdiği festival çerçevesinde muhteşem bir işbirliğine imza attı.

Bir yandan Hermes'in ''8 Ties'' adını verdiği dijital tasarıma sahip kravat koleksiyonu sergilenirken diğer yandan dünyaca ünlü makaron ve pasta şefi PIERRE HERME'nin makaronlarının tadımı yapıldı.

Festival çerçevesinde Hermes'in Abdi İpekçi Caddesi'nde bulunan mağazasında verilen kokteylde, dijital sanat yapan ünlü isim Miguel Chevalier'nin Hermes için tasarladığı interaktif dijital sanat instalasyonu sergileniyor. 1959 yılında Meksika'da doğan çağdaş sanatçı Miguel Chevalier, şimdi Paris'te yaşıyor ve kendi sanatsal dilini oluşturmak üzere en son bilgisayar teknolojisini kullanıyor. Bununla birlikte, dijital sanat öncüsü olarak uluslararası avangard hareketin bir parçası haline gelen sanatçı Miguel Chevalier, Hermès kravatlarını kendi sanal dünyasına entegre ederek, Hermès'in 'Heavy Twill' adlı yeni koleksiyonunu olabilecek en orjinal şekilde sunuyor.

İnteraktif sanal kitap, hayalperest bir sanatçı, onun edebi ve şiirsel ruhu ve Hermès dünyası arasında harmanlanan bir ürün. Mağazayı ziyaret edenlerin hareketini kavrayarak onlara eğlenceli ve metaforik şekilde 8 kravat koleksiyonunu keşfetmesine yardımcı oluyor.

Makaronların tadına bakıp dijital kravat instalasyonunu inceleyen ünlü isimler arasında Ender Mermerci, Siren Ertan, Nedret Taciroğlu, Mustafa Sarıgül, Işıl Reçber, Hande Ataizi, Günseli Ülkü, Ender Saraç, Begüm Şen, Buse Terim, Bahar Şer, Arzu Sabancı, Ebru Öztürk, Melih Turan ve tüm Komite Colbert üyesi olan yabancı CEO'lar bulunuyordu.

Bu proje için Hermes özel olarak vitrinlerinin tasarımını da değiştirdi. Pierre Hermé makaronları ve Hermes Dijital kravat koleksiyonunun görülebileceği bu özel vitrinleri ve özel dijital instalasyonu 31 Ocak tarihine kadar Hermes'in Nişantaşı'ndaki mağazasında inceleyebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hermes'den Dijital Kravatlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement