Hilton Travel Turkey İzmir Resepsiyonu Büyük İlgi Topladı - Son Dakika
Güncel

Hilton Travel Turkey İzmir Resepsiyonu Büyük İlgi Topladı

Hilton Travel Turkey İzmir Resepsiyonu Büyük İlgi Topladı

Hilton Travel Turkey İzmir Resepsiyonu'nda Türk-Yunan dostluk rüzgarı esti.

07.12.2013 14:07  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı kapsamında İzmir Hilton Oteli'nde özel bir resepsiyon düzenlendi. Yunan konukların da ağırlandığı geceye, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, İzmir Hilton Oteli Genel Müdürü Olivier Vetter, İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, Leros Oteller Birliği Başkanı Manolis Matiodakis ve Leros Belediye Başkanı Mihalis Kolias, Travel Turkey İzmir katılımcıları, İzmir'in önde gelen acente sahipleri ve özel misafirler katıldı.

Türk-Yunan dostluğunun hakim olduğu gecede, Yunanistan'ın 12 adasından biri olan Leros adasını tanıtma imkanı bulan Leros Oteller Birliği Başkanı Manolis Matiodakis ve Leros Belediye Başkanı Mihalis Kolias'a, Travel Turkey İzmir fuarına göstermiş oldukları ilgiden dolayı İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz ve ETİK Başkanı Mehmet İşler tarafından plaket takdim edildi. Hilton İzmir Genel Müdürü Olivier Vetter tarafından ise sektörü katkılarından dolayı ETİK Başkanı ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler'e teşekkür plaketi verildi. Gecede ayrıca İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs ve Hilton Oteli Genel Müdürü Olivier Vetter'e de Travel Turkey İzmir fuarına göstermiş oldukları destek ve katkılarından dolayı ETİK Başkanı Mehmet İşler tarafından teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

Gecede konuşma yapan ETİK Başkanı ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Travel Turkey İzmir boyunca ev sahipliklerinden dolayı İzmir Hilton Oteli'ne teşekkür etti. Fuarın turizm açısından oldukça verimli geçtiğini ifade eden İşler, geceye katılan Yunan konuklara ayrıca teşekkür etti. İşler, "Travel Turkey İzmir fuarı, birçok yönünden olduğu gibi 12 adanın turizme buluşması ve tanıtımının sağlanması adına da önemli bir buluşma oldu. Biz turizmin Ege ve İzmir'deki paydaşları olarak, benzer etkinliklerle bölgenin turizm potansiyelini arttırmayı sürdüreceğiz. İki yakanın turizmle birleştirilmesi adına Şubat ayında ayrıca bir projemiz olacak. 12 adalar ile bir tanıtım konferansı yapılacak. Bu konferansın yapılması adına Travel Turkey İzmir'de taraflar bir uzlaşı sağlamış durumda. Sektör temsilcileri olarak Ege'de turizmi canlı kılmak, hareketlendirmek için çalışmalarımız devam edecek.

Konuşmasının sonunda İşler, hem Travel Turkey Gala yemeğine hem de kokteyline ev sahipliği yapan İzmir Hilton Oteli'ne de sektör adına ayrıca teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hilton Travel Turkey İzmir Resepsiyonu Büyük İlgi Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement