Dul Maaşı İçin Ölmüş Annelerinin Cesedini Mumyaladılar - Son Dakika
Dünya

Dul Maaşı İçin Ölmüş Annelerinin Cesedini Mumyaladılar

Dul Maaşı İçin Ölmüş Annelerinin Cesedini Mumyaladılar

Hindistan'da beş erkek ve bir kadın, vefat eden annelerinin dul maaşından faydalanmak için kimyasal maddelerle bedenini mumyalayıp parmak izi ile parasını almaya devam etti.

24.05.2018 16:25  Güncelleme: 16:38

Hindistan'da beş erkek ve bir kadın, 70 yaşında ölen annelerinin dul maaşından faydalanmak için ölü bedenini çeşitli kimyasal maddelerle kaplayarak çürümesine engel oldu.

10 YIL ÖNCE ÖLEN ANNELERİNİN PARMAK İZİNİ KULLANDILAR

Yaklaşık 10 yıl önce ölen kocasının ayda yaklaşık 234 dolarlık maaşı kendisine bağlanan dul kadının parmak izini kullanarak aylığını alan kardeşler, durumdan şüphelenen komşuların yaptığı şikayet üzerine yakalandı.

"KOMADA SANIYORDUK" DEDİLER

Dört aydır ölü olduğu anlaşılan dul kadın okuma yazma bilmemesi nedeniyle parmak izi karşılığında maaşını alıyordu. Polisin yaptığı incelemede, kadının başparmağında mürekkep izlerine rastlandı.

Suçlamaları reddeden ve şu ana kadar annelerinin öldüğünü kimseye haber vermeyen kardeşler, kadının komaya girdiğini düşündüklerini söyleyerek kendilerini savundu.

MUMYALAMIŞLAR

Hindistan'ın kuzeyindeki Uttar Pradeş eyaletinin Varanasi kentinde yaşanan olay sonrası konuşan polis memuru, "Bedeni korumak için bir takım kimyasal maddelerle mumyaladıkları bulgusuna ulaştık. Yalanlarını ortaya çıkarmak için de doktor çağırdık" şekline konuştu.

Sözlerine devam eden polis şefi Prasad Singh soruşturma tamamlandıktan sonra kardeşlere sahtecilik ve dolandırıcılık suçlamasıyla dava açılacağını ekledi.

Benzer bir olayda da ülkenin doğusundaki Kalküta kentinde bu yılbaşlarında ölen annesinin emekli maaşını almak isteyen bir erkeğin kadının bedenini üç yıl boyunca buzdolabında sakladığı ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Deutsche Welle Türkçe

Son Dakika Dünya Dul Maaşı İçin Ölmüş Annelerinin Cesedini Mumyaladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Türk kizi : Millet ne kadar para hastasi olmus o annenizin iki eli birgun yakanizda olacak bunu unutmayin rezil evlatlar 10 0 Yanıtla
  • erol10erol19: bune biçim bişey insanlık ölmüş resmen 7 1 Yanıtla
  • İçi boş filozof: Filozof,müslümanlardan bu kadar tiksiniyor ve nefret ediyorsan seni tutan yok arkadaş,yallah Hististana yada her nereye gitmek istiyorsan.mesela sen,inancsizlikta belli ki öndesin,ozsman ne işin var bu araplarla?demek ki,sende araplar gibi ise yaramazsin!bu işte bir tezatilk yok mu sevgili madira filozofcugum!tek üzüldüğüm şey ne bilir misin?biz Müslümanların inancında kabir azabı denen şey var.o kabir azabı okadar zor bir durumdur ki,yanında gömülü olan başka bir kişi dahi amelin kötüsüyle, o dahi senin izdirabindan Allaha sığınıyor. O kişi ye üzülüyorum. Allah,herşeyi affeder ama asla affetmeyeceği şey, şirk ve kul hakkıdır. Yazık sana.yazık ki,sayılı nefeslerinin kaldığı şu 3 günlük dünya da,Allahsiz olarak can verecek ve dönüşü olamayan ebedi izdirabin içinde yer alacaksın. Allah inşallah sana da iman nasip eder de,kurtulursun.Bu islam Dini öyle bir din kı,kur'an da bana 1 tane insanlığın aleyhine hareket emderedemez.Hiç bir şey bilmiyorsan Turkce mealine bir göz at,bak bakalım, senin,benim yada ötekinin aleyhinde birşey var mı? Hatta sen inançsız olanlara dahı,şiddeti ve aşağılamayı yasaklamış bir Din.senin bakış açın gibi o araptir Cahildir,o Hristiyantir orta seviyede, o ataisttir yukarı seviyesi gibi aşağılayan ve ötekileştiren bir bakış açısına asla sahip değildir. 6 1 Yanıtla
  • Murat murşif: Muza,maymuna,ine., tapan milet parayi bankadan nasil çekiyo parma neriye basiyodu tek parma kesip mumya olmuyo mu., bize vatan dan haber verin bu abuk subuk haberi gendinize tutun da bizim milet yapmasin para için ailesini oldurmeleri için firsat akil veriyoruz 6 1 Yanıtla
    ben: ölen annesiyle sosyal medyadan ölü fotoğrafını paylaşanları dahi duymuştum 2 0
  • Adim önemli degil: Haber çok şaşırtıcı gibi ama maalesef turkiyede tanık olduğum ve bildiğim şahsen bildiğim onlarca aile var yaşlılara bağlanan 3 aylık maaşı yaşlılar öldükten sonra başka yaşlıyı bankaya götürerek üstelik 10 yılı aşkındır devletten para alan insanlarımız var ! Inanmayanlar icanadoluya karadenize bakınsınlar birazda güneydoğuya ! Malum yaşlılarımıza birbirine benziyor ! 5 yada 10 ay bekleyip sokaktan başka bir yaşlıyı bulup kendi anasının yada babasının yerine koyup devletten para alanlar var üstelik 10 yıl önce ölen yaşlının maaşını.... Sizce bu toplumu ölünün maaşına muhtaç eden sistemin kendisi degilmi ? Şahsen ben olsam bende yaparım... 2 3 Yanıtla
  • 1i: Hindistanbul 2 2 Yanıtla

Advertisement