Hırsızlar Bıktırdı - Son Dakika
Güncel

Hırsızlar Bıktırdı

Kuzey Almanya'nın küçük kentlerinden Delmenhorst'un en köklü Türk takımlarından birisi olan Hürriyetspor'un başı hırsızlarla dertte.

31.01.2013 17:36

Kuzey Almanya'nın küçük kentlerinden Delmenhorst'un en köklü Türk takımlarından birisi olan Hürriyetspor'un başı hırsızlarla dertte. Lokalin son 5 yılda 6 kez soyulması Hürriyetspor yöneticilerine illallah ettirdi.

Bizi artık soymayın tükendik Hürriyetspor önceki gün yine kimliği belirsiz kişilerce soyuldu. Lokale giren hırsızlar yeni alınan 117 ekran televizyon ile sigara makinesini çaldı. Bunlarla yetinmeyen hırsızlar uydu alıcıları ile bilgisayarlara zarar verdi ve bazılarını götürdü. Lokal kapısını metal bir demirle kırıp içeri girdikleri tahmin edilen hırsızlar polis tarafından aranmaya başlandı.

Hürriyetspor Kulübü Başkanı Yusuf Aladağ hırsızlardan İllallah ettiklerini dile getirdi. Hırsızlara 'Artık bizi soymayın. Maddi olarak çok yıprandık başka yerlere gidin' diyen Aladağ şu açıklamayı yaptı: 'Son 5 yıl içinde 5 veya 6 kez hırsızlar burayı soydu. Hırsızlar koskocaman televizyon ile sigara dolu makineyi alıp gitmiş. O sigara makinesi en ez üç kişiyle taşınabilir. Olayı polise bildirdik. Polis soruşturma başlattı. İnşallah en kısa zamanda hırsızlar bulunur.'

Kameralı tedbir alınacak

Bundan sonra lokalin soyulmaması için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Aladağ, 'Daha önce burası defalarca soyuldu. Ancak buna rağmen eski yönetim hırsızlığa karşı bir önlem almadı. Lokal kapısı levyeyle kolayca açılabiliyor. Biz bundan sonra sıkı önlemler alacağız. Lokale kamera koydurup internet üzerinden takip edeceğiz. Tüm anahtarları değiştirip kapıları sağlamlaştıracağız. Ayrıca harekete duyarlı lambalarla lokali donatacağız. Hırsızların çaldığı eşyaları yenilemekten bıktık, onlar çalmaktan bıkmadı' diye konuştu. Hürriyetspor lokalı en son 2011'de soyulmuş, kasadaki bir miktar para ile elektronik eşyalar çalınmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hırsızlar Bıktırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement