Hırsızlık Şüphelisi Adliyeden Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Hırsızlık Şüphelisi Adliyeden Kaçtı

Hırsızlık Şüphelisi Adliyeden Kaçtı

Adana'da hırsızlık şüphelisi 29 yaşındaki Mehmet Albayrak, adliyede polisin elinden kaçtı.

21.11.2015 17:33

Adana'da hırsızlık şüphelisi 29 yaşındaki Mehmet Albayrak, adliyede polisin elinden kaçtı. Elleri kelepçeli kaçan şüpheli aranıyor.

Merkez Seyhan İlçesi'nde hırsızlık ve otodan hırsızlık suçlarından çok sayıda kaydı bulunan Mehmet Albayrak hakkında, devam eden davaları nedeniyle yakalama kararı çıktı. Çalışma yapan polis ekipleri Mehmet Albayrak'ı Şakirpaşa Mahallesi'nde yakalayıp, adliyeye sevk etti. Ekip otosundan indirilen Albayrak, elleri kelepçeli olduğu halde, polislerin bir anlık dalgınlığından faydalanıp kaçtı. Polis ekipleri, Tepebağ Mahallesi'nin ara sokaklarına giren Albayrak'ı yakalamak için ve geniş çaplı araştırma başlattı. Ekipler, Albayrak'ı bulabilmek için terk edilmiş binalara girdi, kapıları tek tek çalıp bina sakinleri ile görüştü. Mehmet Albayrak'ın bileğindeki kelepçeleri açtırmak için sanayi çarsısına gitme ihtimaline karşı da tamirhaneleri kontrol eden ekipler, toplu taşıma araçlarını da durdurup yolcuların kimliklerini inceledi.

ARTIK HIRSIZLIK YAPMAYACAĞIM DEMİŞTİ

Merkez parkta düğün fotoğrafları çektirmek isteyen çiftlerin, Fuzuli Caddesi üzerine park ettiği araçların camlarını kırıp gelinlerin takı çantasını çalan Mehmet Albayrak, 24 Nisan 2014'de 23 yaşındaki Özlem Albayrak ile evlenip, "Artık tövbe ettim, hırsızlık yapmayacağım" demişti. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hırsızlık Şüphelisi Adliyeden Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement