Hoeness'in Kafasına Bira Döktüler - Son Dakika
Güncel

Hoeness'in Kafasına Bira Döktüler

Hoeness\'in Kafasına Bira Döktüler

BUNDESLİGA'da 11. hafta maçları bol gollü geçti.

11.11.2018 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BUNDESLİGA'da 11. hafta maçları bol gollü geçti. 11. haftanın oynanan ilk yedi karşılaşmada 3.7 gol ortalaması yakalandı. Haftanın en gollü maçlarından biri de sonucu en çok merak edilen Dortmund ile B. Münih arasında oynandı. Karşılaşmada beş gol atılırken galip gelen evsahibi Dortmund oldu: 3-2.

İKİ KEZ ÖNÜ GEÇTİ AMA YENİLDİ Bayern Münih sezonun en iyi futbolunu oynadığı maçta Dortmund'a yenilmekten kurtulamadı. Dortmund formasıyla ünlenen Lewandowski 26. dakikada Bayern Münih'i 1-0 öne geçirdi. 49. dakikada Reus kazanılan penaltıdan 1-1 eşitliği sağladı. 52. dakikada Lewandowski Bayern Münih'i ikince kez öne geçirdi: 1-2. 67. dakikada Reus ikinci golünü atarak tekrar beraberliği sağladı: 2-2. Oyuna ikinci yarıda giren Alcacer, 73. dakikada Dortmund'u 3-2 öne geçirdi. Dortmund'un attığı golün ofsayt oyduğunu düşünen Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness, ayağa kalkarak bağırdı. Hoeness koltuğuna oturduğu anda ise arka sıralardan üzerine bira döküldü. Üzeri ıslanan Hoeness ve Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Karl Heinz Rummenigge bir süre Dortmund taraftarlarıyla tartıştı. Maçtan sonra soyunma odasına gitmek için sahaya inen ikili uzun süre protesto edildi.

FARK YEDİ PUANA ÇIKTI Rummenigge karşılaşmayla ilgili yaptığı değerlendirmede iyi futbol oynadıklarını belirterek "Bizim takımımız birinci sınıf futbol oynadı. İki kez öne geçtik. Kaybetmemize rağmen ben futbolcularımı suçlayamam" dedi. Ancak maçtan sonra Bayern Münih soyunma odasında futbolcuların yenilgi nedeniyle çok sinirli olduğu gözlendi. Dortmund'da ise yüzler gülüyordu. Sarı siyahlar hem liderliklerini sürdürdü hem de Bayern Münih ile puan farkının yediye çıkardı.

11 HAFTADA İKİNCİ GALİBİYET

Deplasmanda sezonun flaş takımlarından Werder Bremen ile oynayan Gladbach yine galip geldi. Werder Bremen'i 3-1 yenen Gladbach, 23 puanla ikinci sıraya oturdu. Haftanın diğer maçları da bol gollü geçti. Düsseldorf, Hertha Berlin'i 4-1 yenerek sezonun ikinci galibiyetini aldı. Son sırada bulunan Stuttgart ise deplasmandan gol yemeden üç puanla döndü. Nürnberg'i 2-0 yenen Stuttgart, haftalar sonra galip gelmenin sevincini yaşadı. Deplasmanda kazanan bir diğer ekip de Mainz oldu. Mainz, Freiburg'u 3-1 yenerek haftayı üç puanla kapattı. Çekişmeli geçen maçta Hoffeheim da Augsburg'u 2-1 yendi. Haftanın açılış maçında Hannover ezeli rakibi Wolfsburg'u 2-1 yenerek Aşağı Saksonya Derbisi'nden galip ayrılan taraf oldu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Hoeness'in Kafasına Bira Döktüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement