Hollywood Eriyor - Son Dakika
Magazin

Hollywood Eriyor

Hollywood Eriyor

Hollywood'un ünlü isimleri, yaşları ilerlemesine rağmen popülaritelerini korumak için neredeyse hiç yemek yemiyor.

25.03.2012 06:03  Güncelleme: 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollywood'da bir kadının uzun yıllar popülaritesini koruması zor. Yıldızlar popülaritelerini sürdürmek için ya her gün saatlerce spor salonunda kalıyor ya da neredeyse hiç yemek yemeden tüm günlerini geçiriyor. Life & Style dergisi, kariyerleri ve hayatlarındaki erkek için anoreksiya sınırında gezinen yıldızları sayfalarına taşıdı.

VICTORIA BECKHAM

Neredeyse tüm gününü uykusuz geçiren, yoğun çalışma temposu içinde yemek yemeye de pek fırsat bulamayan Victoria Beckham, 4 çocuk doğurmuş olmasına rağmen yarı yaşındaki genç kızlardan çok daha zayıf.

GWYNETH PALTROW

Ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow, eşi Chris Martin'i elinde tutabilmek için neredeyse her gününü birkaç saat spor yapmaya harcıyor. Gün boyu sebze suları içerek beslenen Paltrow, zayıf olmazsa istediği tarz roller alamayacağının bilincinde.

RACHEL ZOE

Yıldızların stil danışmanı olarak ismini duyuran Rachel Zoe, doğum yapmasına rağmen çok zayıf. Sadece az kalorili atıştırmalıklar yiyen Zoe, kilolu bir kadının asla istediği gibi giyinemeyeceğini söylüyor.

ANGELINA JOLIE

Angelina Jolie, Brad Pitt ile ilişki yaşamaya başladıktan sonra hızla kilo verdi. Annesini kaybettikten sonra daha da çok kilo kaybeden Jolie, tüm gün kahve içiyor ve birkaç kurabiyeyle günü tamamlıyormuş! Jolie'nin bu durumu yakınlarını da endişelendiriyor.

KEIRA KNIGHTLEY

Keira Knightley, şöhretini devam ettirebilmek için zayıf kalıyor. Genç oyuncu, Hollywood'un kadınlara karşı çok acımasız olduğunu ve kilolu bir oyuncunun iş bulmasının zor olduğunu söylüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement