Hurdalıkta Patlama: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Hurdalıkta Patlama: 1 Ölü, 1 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Metal hurdalardan detaylar- İş makinesi operatörü Tamer Nihat Sürer açıklama Diyarbakır'da patlama: 1 ölü, 1 yaralı- Kayapınar ilçesinde metal hurdaların kamyona yüklenmesi sırasında meydana gelen patlamada 1 işçi öldü, 1 kişi yaralandı Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde metal hurdaların kamyona yüklenmesi sırasında meydana gelen patlamada 1 işçi öldü, 1 işçi yaralandı.

28.12.2015 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Metal hurdalardan detaylar- İş makinesi operatörü Tamer Nihat Sürer açıklama Diyarbakır'da patlama: 1 ölü, 1 yaralı- Kayapınar ilçesinde metal hurdaların kamyona yüklenmesi sırasında meydana gelen patlamada 1 işçi öldü, 1 kişi yaralandı Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde metal hurdaların kamyona yüklenmesi sırasında meydana gelen patlamada 1 işçi öldü, 1 işçi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Huzurevleri Mahallesi'nde metal hurdaların bulunduğu iş yerinin önünde kamyona yükleme yapılırken henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu.Vücutlarına metal parçaların isabet etmesi sonucu yaralanan işçiler Öner Kılıç ve Murat Çelik, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı. Özel bir hastanede tedavi altına alınan Kılıç, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çelik'in ise hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.Polis ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.Olaydan yara almadan kurtulan iş makinesi operatörü Tamer Nihat Sürer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, patlamanın işçiler yükleme yaparken yerde bulunan hurdaların arasında meydana geldiğini söyledi.Patlamanın nedeninin henüz belli olmadığını belirten Sürer, "Patlamayla basınç hissettim ve siyah dumanlar yükseldi. O sırada barut kokusu aldım. Basınçla kulaklarımda ağrı oluştu, gözlerim karardı. Ben de kendimde değildim, ne olduğunu anlamadım. Bir arkadaşımız öldü, biri de yaralandı. Üzüntülüyüz" diye konuştu.

Hurdalıkta Patlama: 1 Ölü, 1 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hurdalıkta Patlama: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Fakirlik Kimse Zengin Deildir: Çöp Ararken Neler Geldi Başına Bu Genceci Yaşında Ne Günlere Kaldık ALLAH HERKESİ KORUSUN KÖTÜLÜKLERDEN UZAK TUTSUN KÖTÜ İSE ALLAH İSLAH ETSN BİZDE ESNAF BİR AÇ BİR KAPAT BU NEDİR HAYIRLISI NEZAMAN TEMİZ NEFES ALACAGIZ 0 0 Yanıtla

Advertisement