İddia: iPhone 11'in Bluetooth'u iki Farklı Cihaza Ses Gönderebilecek - Son Dakika
Teknoloji

İddia: iPhone 11'in Bluetooth'u iki Farklı Cihaza Ses Gönderebilecek

İddia: iPhone 11\'in Bluetooth\'u iki Farklı Cihaza Ses Gönderebilecek

Apple'ın bu yıl piyasaya süreceği yeni modeli iPhone 11 ile ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. Bu bilgiye göre iPhone 11 kullanıcıları iki farklı Bluetooth cihazına aynı anda ses gönderebilecekler. Bu özellikle birlikte kimi zaman aynı sesler gönderilebilirken kimi zaman da farklı sesler farklı cihazlara gönderilebilecek.

27.05.2019 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Apple'ın bu yılın sonlarına doğru piyasaya sürmeyi planladığı iPhone 11 ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Ortaya atılan iddia Macokatara isimli bir Japon teknoloji bloguna ait ve bilindiği üzere bu teknoloji blogu ortaya çıkardığı doğru bilgilerle biliniyor. Kulağımıza gelen yeni bilgiler ise iPhone 11'in aynı anda iki farklı cihaza ses gönderebilmesini içeriyor. Eğer bu bilgi doğru çıkarsa iPhone 11 kullanıcıları, Bluetooth bağlantılarını kullanarak aynı anda iki farklı cihaza özelleştirilmiş sesler gönderebilecekler.

Bugüne kadar üretilmiş olan Apple ürünlerinde bu durum biraz daha farklıydı. Evet Apple cihazlar aynı anda iki farklı ürüne bağlanabiliyordu ancak ses sadece bir tanesine yönlendirilebiliyordu. Yani iPhone'unuza hem AirPods hem de Apple Watch bağlayabiliyordunuz ancak bunun sadece bir tanesine ses gönderilebiliyordu. iPhone 11 ile birlikte bu duruma veda etmeyi planlayan Apple, rakiplerinin zaten kullandıkları bu özelliği kendi ürünlerine dahil etmeye hazırlanıyor olabilir.

İddia: iPhone 11'in Bluetooth'u iki Farklı Cihaza Ses Gönderebilecek

Macokatara'nın paylaştığı bilgilere göre bu özellik sayesinde iPhone 11 kullanıcıları, iki farklı AirPods'dan aynı şarkıyı dinleyebilecekler. Ayrıca otomobillerin navigasyon birimlerine bağlanmış olan bir iPhone 11, aynı anda AirPods yardımıyla müzik akışına da devam edecek.

Apple'ın iPhone 11 ile tanıtmasıyla bu özelliğin gerçek olup olmadığını anlayabileceğiz ancak eğer gerçekse bu desteğin Apple'ın X serisi iPhone'larına ve iPhone 8'e de yazılım güncelleştirmesiyle getirmesi muhtemel olarak görünüyor.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji İddia: iPhone 11'in Bluetooth'u iki Farklı Cihaza Ses Gönderebilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement