Iğdır'da Yol Yapım Çalışması - Son Dakika
Yerel

Iğdır'da Yol Yapım Çalışması

Iğdır\'da Yol Yapım Çalışması

Iğdır Belediyesi şehri merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Yeni Mahalle'nin tahrip olan yollarında yenileme çalışması başlattı.

05.09.2012 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır Belediyesi şehri merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Yeni Mahalle'nin tahrip olan yollarında yenileme çalışması başlattı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Ahmet Adıyaman, Iğdır'ın hizmet alanının büyük olduğuna dikkat çekerek, hizmet götürmede gece gündüz çalışarak kentin altyapı ve yol sorunlarını çözme uğraşı verdiklerini söyledi. Adıyaman, "Şu an itibari ile Yeni Mahallemizde kullanılamaz hale gelen yolları düzenleme çalışmasına gittik. İlk önce yollardaki gelişi güzel dökülen asfaltı kaldırıp uygun bir şekilde sertleştirmek amacı ile dolgu yapıyoruz. Daha sonra statik asfaltla kaplayarak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Kentte yılların birikmiş sorunlarını çözmeye devam ettiklerini belirten Adıyaman, "Belediye olarak birçok noktada yıllardır açılmayan yeni yolları açıyoruz. İlk etapta Yeni Mahalle'nin Iğdır'a bağlanan yolunu yaptıktan sonra ara yol ve caddelere geçeceğiz. Bir yandan yeni tesisleri vatandaşlarımızın hizmetine sunarken diğer yandan şehrimize kalıcı çözümler üretmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kentimizin birçok bölgesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor. Amacımız vatandaşlarımıza yakışan hizmeti üretmek. Bunu gerçekleştirirken de çevreye ister istemez rahatsızlık vermek durumunda kalıyoruz. İnşallah kısa süre sonra buradaki işler tamamlanacak ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır" şeklinde konuştu. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Iğdır'da Yol Yapım Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement