İhh Bilgen'in Anısına 3 Bin Kişiye İftar Verecek - Son Dakika
Yerel

İhh Bilgen'in Anısına 3 Bin Kişiye İftar Verecek

İhh Bilgen\'in Anısına 3 Bin Kişiye İftar Verecek

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Siirt Şube Başkanı Murat Coşar, Mavi Marmara saldırısında şehit olan İbrahim Bilgen’in anısına 3 bin kişilik iftar yemeği vereceklerini duyurdu.

07.07.2014 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Siirt Şube Başkanı Murat Coşar, Mavi Marmara saldırısında şehit olan İbrahim Bilgen'in anısına 3 bin kişilik iftar yemeği vereceklerini duyurdu.

Coşar, 11 Temmuz Cuma günü Özel Medlife Hastanesi önündeki otopark alanında hazırlanacak iftar programına İHH'nin gezici AŞ evi TIR'ının da geleceğini söyledi. Coşar, "Mavi Marmara saldırısında şehit edilen İbrahim Bilgen anısına 11 Temmuz 2014 Cuma günü Medlife Hastanesi önündeki otopark alanında 3 bin kişilik iftar programımız olacaktır. Mübarek Ramazan ayının başlaması ile birlikte il il dolaşmaya başlayan İHH'nin gezici aşevi TIR'ı, Ramazan ayının manevi duygusunu ve bereketini yaymaya devam ederek 11 Temmuz Cuma günü Siirt'te olacak. Rahmet ve bereket ayı ramazanda Siirtli hemşehrilerimizi Halil İbrahim sofrasında kardeşliğimizi pekiştirmeye bekliyoruz" dedi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhh Bilgen'in Anısına 3 Bin Kişiye İftar Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement