İhtiyaç Sahipleri İçin "Askıda Sebze ve Meyve Kampanyası" - Son Dakika
Güncel

İhtiyaç Sahipleri İçin "Askıda Sebze ve Meyve Kampanyası"

Eskişehir'de bir marketler zinciri, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ramazan dolayısıyla "Askıda Sebze ve Meyve Kampanyası" başlattı.

09.06.2016 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİNAN BALCIKOCA - Eskişehir'de bir marketler zinciri, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ramazan dolayısıyla "Askıda Sebze ve Meyve Kampanyası" başlattı.

Marketin önündeki kaldırım demirlerine birer-ikişer kilogramlık poşetler halinde asılan biber, domates, patlıcan, patates, soğan, kiraz, armut, karpuz, kayısı gibi sebze ve meyveler, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

Marketler zincirinin satın alma müdürü Ramazan Sudurağı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şirketin 26'ncı kuruluş yıl dönümünü kutladığını, bu kapsamda çeşitli kampanyalar düzenlediklerini söyledi.

Kuruluş yıl dönümüne özel indirimlerin dışında sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdiklerini belirten Sudurağı, "Daha önce askıda elbise ve ekmek kampanyalarını duymuştuk. Biz de farklı bir kampanya yapmayı düşündük ve bu uygulamayı başlattık. Kampanyamız başlayalı 3 gün oldu ve vatandaşlarımızın ilgisi de gün geçtikçe artıyor." ifadesini kullandı.

"Kampanyamızın örnek olmasını istiyoruz"

Sudurağı, uygulamayı ilk planda ramazan ayı için başlattıklarını ifade ederek, "Yoldan gelip geçen ihtiyaç sahibi vatandaşlar bize sormadan poşetlediğimiz meyve ve sebzelerden alabilecek ayrıca market sahibi, hiçbir ayrım yapmadan tüm sebze ve meyve çeşitlerini askıya asmamızı istedi. Biz de her çeşitten ürünleri astık." diye konuştu.

Kampanya kapsamında günlük 500 kilogram ürünü askıya çıkardıklarını dile getiren Sudurağı, "İlerleyen zamana doğru ihtiyaç sahiplerinin talebi doğrultusunda günlük çıkardığımız sebze ve meyve miktarında daha da artış olacaktır. Müşterilerimiz de marketten aldıkları sebze ve meyveyi ihtiyaç sahipleri için askıya asıyor. Kampanyamızın tüm Türkiye'ye örnek olmasını istiyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İhtiyaç Sahipleri İçin 'Askıda Sebze ve Meyve Kampanyası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement