İki Dünya Arasında, 100. Bölümünü Kutladı - Son Dakika
Güncel

İki Dünya Arasında, 100. Bölümünü Kutladı

İki Dünya Arasında, 100. Bölümünü Kutladı

İnteraktif dizi 'İki Dünya Arasında' dün yayınlanan 100. Bölümü ile 'dalya' dedi.

25.11.2012 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samanyolu Televizyonu'nda 2 Temmuz'da izleyicisine merhaba diyen ve başladığı günden bu yana izleyici tarafından beğenilen interaktif dizi 'İki Dünya Arasında' dün yayınlanan 100. Bölümü ile 'dalya' dedi.

Başladığı günden bu yana Şile'de çekimleri süren dizinin 100. bölüm kutlaması da yine Şile'de yapıldı. Dizi ekibinin yanı sıra kutlamaya Samanyolu Televizyonu Programlar Koordinatörü Murat Kesgin, Senarist Erkan Çıplak ve ekibi de katıldı.

Tam kadro pasta kesen dizi oyuncuları, akşam da 100. bölümü hep birlikte izledi ve nice 100. bölümlere mesajı verdi.

Hafta içi her akşam 18.45 de yayınlanan dizi, verdiği sosyal mesajlarla da gündemi sık sık meşgul etti. Daha ilk bölümlerinde, yaz aylarında yoğun olarak tartışılan kürtaj konusunu gündeme getiren dizi, büyük yankı bulmuştu.

Kürtaj tartışmasını diziye taşıdılar

Bebeklerinin hastalıklı doğacağını öğrenen Ahmet ve Nisan çiftinin kürtaj konusunda vicdanlarıyla baş başa kalmaları, dizinin önemli konularından biri olmuştu. Kürtajdan sonra Suriye'de yaşanan olayları da ekrana taşıyan dizi, dünya meselelerinden günlük yaşama birçok konuyu ele alan dizide bugüne dek izleyici, her bölümde kendini buldu.

DÜNYANIN KANAYAN YARALARINA DA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Suriye'deki iç savaş ve Türkiye'ye sığınan Suriyelileri konu eden İki Dünya Arasında, çocuğuyla birlikte Türkiye'ye kaçarak hayat mücadelesi veren Sahra karakteri ve çocuğunun hayat hikâyesini anlatıyor. Daha 2. bölümde Suriye'deki çocuklar için yaktığı ağıtla ekran başındakileri ağlatan Sahra karakteri, verdiği hayat mücadelesi ile de örnek oldu.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DESTEK VERDİ

17. bölümde Şişli'deki DownCafe'de çalışan downsendromlu çocuklar, dizi oyuncusu olmuştu. İmam Ahmet ile Nisan'ın beklediği bebeklerinin downsendromlu olması üzerine yaşadıkları kafa karışıklığı, bir dönem izleyici arasında da tartışma konusu olmuştu. Çocuklarını dünyaya getirmekte kararlı olan Ahmet ve Nisan, downsendromlu çocuklarına nasıl bakacaklarını düşünmüş,birlikte downsendromlu çocukları ziyaret etmişlerdi. Her bölümde rehber niteliğinde hayati mesajlar veren dizinin oyuncuları, 30 Eylül'de seti bırakarak 3. Down Sendromu Dostluk Yürüyüşü'ne katılmış; hem çocuklara, hem de ailelerine moral vermişti.

100. bölümünü kutlayan İki Dünya Arasında dizisi ekibi, nice 100. bölümlerde birlikte olarak, yine sosyal duyarlılık gerektiren konuları ekran başına taşımayı planlıyor…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İki Dünya Arasında, 100. Bölümünü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement