İki Otomobil Kavşakta Çarpıştı: 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İki Otomobil Kavşakta Çarpıştı: 6 Yaralı

İki Otomobil Kavşakta Çarpıştı: 6 Yaralı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde kavşakta hatalı dönüş yapan sürücünün yönetimindeki otomobil ile karşı yönden gelen bir başka otomobil çarpıştı.

03.10.2014 17:02

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde kavşakta hatalı dönüş yapan sürücünün yönetimindeki otomobil ile karşı yönden gelen bir başka otomobil çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Kaza, bugün saat 10.00 sıralarında, Konacık Mahallesi'nde eski belediye binası önündeki kavşakta meydana geldi. Sola dönülmez işareti bulunan kavşakta dönüş yaptığı öne sürülen Tuğçe Bölükbaş'ın (30) yönetimindeki 48 VH 499 plakalı otomobil, karşı yönden kavşağa giren Ali Uygun'un (23) yönetimindeki 48 BA 358 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada her iki araç sürücüsü ile Anıl Uygun (6), Cüneyt Osman Uygun (9), Bilge Uygun (41) ve Şifai Uygun (40) yaralandı. İhbar üzerine kavşağa gelen acil yardım ekipleri yaralıları ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis, bir işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen kazayla ilgili soruşturma başlattı. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İki Otomobil Kavşakta Çarpıştı: 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement