İkiz Sanatçılar Müzikle Bahar Coşkusu Yaşattı - Son Dakika
Yerel

İkiz Sanatçılar Müzikle Bahar Coşkusu Yaşattı

İkiz Sanatçılar Müzikle Bahar Coşkusu Yaşattı

Konak Belediye Başkanı Dr.

07.04.2012 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ın daveti üzerine hemşerileriyle buluşmanın mutluluğunu yaşayan Didem ve Sinem Balık, performanslarıyla göz doldurdu.

Başkan Tartan'ın ve belediye meclis üyelerinin de konuklar arasında yer aldığı konseri büyük bir kalabalık izledi. Geçtiğimiz yıl da aynı tarihlerde konser veren Türkiye'nin ilk ikiz opera sanatçıları, İzmir doğumlu mezzo soprano Didem Balık ve soprano Sinem Balık; Efem, Yalgızam Yalgız, Ayrılık, Ah bir Ateş Ver, Lüküs Hayat, Hürmüz gibi eserleri repertuarlarına alarak Türkçe müzikallerden örnekler verdi. İkiz kardeşler, Evita Müzikali'nden Don't Cry, Money Money, Over The Rainbow gibi Broadway müzikallerini de seslendirdi.

Türk ve Arjantin tangoları, çift ses türkülerin yanı sıra bilinen opera aryalar, düetler, Napolitenler ve müzikallerle zenginleştirilmiş halk konseri veren Balık kardeşler, "Halk konserlerimize ilgi her geçen gün artıyor. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan'ın daveti için teşekkür ediyoruz. Fırsat buldukça Türkiye'nin her yerinde konser vermek istiyoruz. Doğduğumuz şehir olan İzmir'de ikinci kez, sevenlerimizle buluşturan Başkan Tartan, bize heyecan yaşattı" diye konuştu.

İzmir'in kültür ve sanatla daha aydınlık olduğunu ifade eden Başkan Hakan Tartan da, "Sadece İzmir adına bir güzellikle değil, aynı zamanda Türkiye'yi tüm dünyada başarıyla temsil eden çok değerli iki sanatçıyla birlikteyiz. İzmir, kültür ve sanatın aydınlığında çok daha güzel" dedi.

İzmirli ikiz opera sanatçısı Sinem ve Didem Balık kardeşler, Konak Belediyesi'nin düzenlediği konserde hemşehrileriyle buluşmanın coşkusuyla saatlerce sahnede kaldılar. İzmirli sanatseverler, sanatçı kardeşlerin şarkılarına eşlik etti. Akşam saatlerinde havanın güzel olmasını fırsat bilen İzmirliler konserin keyfini çıkardılar. Güzel sesleri ve mütevazı tavırlarıyla İzmirlilerin gönüllerinde taht kuran sanatçılar şarkılarıyla konsere renk kattılar.

(ERG-

07.04.2012 13: 22: 54

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İkiz Sanatçılar Müzikle Bahar Coşkusu Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement