İkna ve Etki Prensipleri Eğitimi - Son Dakika
Güncel

İkna ve Etki Prensipleri Eğitimi

İkna ve Etki Prensipleri Eğitimi

Istanbul Business School, One Day One Focus Eğitimleri ile 'İkna ve Etki' prensiplerini öğretiyor.

22.02.2013 15:49

İkna etmek ya da edememek. İşte bütün mesele bu!

Yeni nesil eğitim programları ile adını duyuran Istanbul Business School, tam gün seminer ve uygulama çalışması (One Day One Focus) ile kişisel ilişkilerinde, kariyerinde, sosyal yaşantısında etkinliğini arttırmak isteyen herkesi EVRENSEL "İKNA VE ETKİ'' PRENSİPLERİ EĞİTİMİ' ne çağırıyor.

One Day One Focus eğitimleri çatısında olan 'İkna ve Etki Prensipleri Eğitimi' 2 Mart'ta 1 gün süresince 10:00 – 18:00 arasında Istanbul Business School'un Maslak ofisinde gerçekleştirilecek.

http://www.ibsturkiye.com/onedayonefocus/evrensel-ikna-ve-etki-prensipleri

Bir fikir, bir ürün, bir öneri, her ne kadar kıymetli olursa olsun, kişilerin bunu kabul etmesini sağlamak özel bir beceri gerektiriyor.Yapılan araştırmalar gösteriyor ki etki ve ikna yetileri, başarılı bir kariyer ve etkin sosyal ilişkilere sahip olabilmemiz için, en gerekli temel donanımlardandır.

Bir yöneticiyi, "bizi işe alması için", çocuklarımızı "odalarını toplamaları için", ya da bir fikrimizi, ürünümüzü, karşımızdaki kişiye "satmak için", kısaca, konu her ne olursa olsun, neredeyse bütün insan ilişkilerinde "Etki ve İkna" prensiplerinden faydalanıyoruz.

Seminer ve uygulama çalışmasının içeriğinde; İkna ve Etki Kavramları, Cialdini'nin 6 Evrensel İkna Prensibi, Neuro Marketing ve Karar

Vermenin Mekanizması, İlk izlenimin önemi, Mesajımızı Doğru İnşa Etmek, İknada Hikayenin Gücü, Satışta Etki İlkeleri, Etkili Dinleme

Becerisi, Duygusal Zeka ve Etki, Dale Carnegie'nin Etki Stratejileri kavramları yer alıyor. Bu kavramlar videolar, uygulamalar, ETUD çalışmaları ile aktarılıyor.

Dünyanın her yerinde, insan doğasının gereği olarak işleyen bu prensipleri öğrenmek ve kullanmakta ustalaşmak, bireyleri sadece iş dünyasında değil tüm sosyal ilişkilerde avantajlı hale getirecek.

Katılımcılar, eğitim esnasında, ikna ve kişiler arası iletişimde etkili olma yeteneklerini geliştirecek; üstlerini, çalışanlarını, iş ortaklarını ve müşterilerini daha çabuk ikna etmek için neler yapabileceklerini öğrenecek, fikirlerini kabul ettirme becerilerini arttıracaklar; doğru giyimin, doğru ilk izlenimin ikna konusunda oynadığı rolü öğrenecek; ikna becerisi sayesinde çatışma ve problem çözme yeteneklerini geliştirecek;efektif dinleme becerilerini geliştirecek; ikna etmek için beden dillerini nasıl kullanacaklarına hakim olacak;tüm ilişkilerinde tutarlı bir başarı için empatinin önemini öğrenecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İkna ve Etki Prensipleri Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement