İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş'un Bozüyük Temasları - Son Dakika
Yaşam

İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş'un Bozüyük Temasları

İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş\'un Bozüyük Temasları

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde ve ilçeye bağlı Dodurga Beldesinde bulunan okullara ve kurumlara ziyaretlerde bulundu.

27.12.2017 11:10

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde ve ilçeye bağlı Dodurga Beldesinde bulunan okullara ve kurumlara ziyaretlerde bulundu.

İlçede, Ertuğrulgazi Ortaokulunu ve Ertuğrulgazi İlkokulunu ziyaret eden Durmuş, Okul Müdürleri Rahmi Çalışkan ve Servet Çetinkaya'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette kendisine Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik de eşlik etti. Ardından İlçede yapılan yeni İmam Hatip Lisesi binasını gezerek, binada incelemelerde bulundu.

Daha sonra Dodurga Beldesine geçen Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, burada Dodurga İlkokulunu, Dodurga Ortaokulunu ve Halk Eğitim Merkezi'nin kurslarını ziyaret etti. İlkokulda, birinci ve üçüncü sınıfları derslerinde ziyaret eden Durmuş, öğrencilere okul seti ve satranç takımı hediye etti. Ana sınıfı öğrencileriyle de bir araya gelerek onların dersine katıldı ve onlara da hediyeler verdi. Öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet eden Fazilet Durmuş, onlardan çalışmaları hakkında bilgi alarak, beldede gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür etti.

Bozüyük temaslarında son olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik ile Bozüyük Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Okul Müdürü Ali Oğuz'dan okulun durumu ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş'un Bozüyük Temasları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement