İlköğretim Okulu Kendi Gazetesini Çıkartıyor - Son Dakika
Yerel

İlköğretim Okulu Kendi Gazetesini Çıkartıyor

Lapseki 25 Eylül İlk Öğretim Okulu öğrencileri, kendi gazetelerini çıkartıyor.

08.01.2013 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lapseki 25 Eylül İlk Öğretim Okulu öğrencileri, kendi gazetelerini çıkartıyor.

Okul, bundan böyle her öğrenim yılında 2 defa olmak üzere okulun yaptığı etkinlik ve faaliyet haberlerinin yer alacağı gazete çıkartacak.

Okul Müdürü Fatih Mehmet Sever ile 8. sınıf öğrencileri Hilal Yıldız, Berna Kaya ve Osman Köseoğlu, gazetenin ilk sayısı için Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı röportaj yaptı.

Kaymakam Tavlı, röportajın ardından yaptığı açıklamada, öğrencilerin, mutlu, huzurlu bireyler olarak yetişmesini istediklerini belirterek, bunlar olunca başarının arkadan geldiğini söyledi.

"Sağlıklı toplum iyi düşünür ve iyi işler yapar. Kendinize ilerisi için hedef belirlemeniz lazım, bir hedef koyun" diyen Tavlı, öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

Okul Müdürü Sever de, bundan böyle okul olarak yılda iki gazete çıkarmayı düşündüklerini belirterek, "Okulumuzun yaptığı etkinlikler,çeşitli dallarda gösterdiği başarıları toparlayıp gazeteye dökmek istedik. Öğrencilerimiz bu konuda çok azimli ve özverili şekilde çalışıyorlar. Öğrencilerimize karneleri ile okulumuzun gazetesini de vereceğiz. Evlerinin bir köşesinde hatıra olarak saklasınlar. Onlar içinde bir anı olarak kalır diye düşündük" diye konuştu.

Muhabir: Ercan Özçetin/ Fikriye Susam Uyar

Yayıncı: Harun Kaymaz - ÇANAKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İlköğretim Okulu Kendi Gazetesini Çıkartıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement